I dag blev det festlige studiestartsevent ‘STUDY START SLAGELSE’ afholdt, hvor de nye studerende fra SDU Slagelse, Professionshøjskolen Absalon og Zealand mødtes på H.P. Hansens Plads og gik i optog op gennem bymidten til Nytorv.

Da de unge var samlet på pladsen, bød borgmester John Dyrby Paulsen velkommen til byen.  Efterfølgende var der både tovtrækningskonkurrence, konkurrencer samt bankospil med fede præmier, hyggelig stemning, musik og uddeling af goodiebags på Nytorv. På pladsen var der gjort klar telte, borde, musik og meget mere. Ja, Slagelse er en god studie-by, hvor de unge bliver favnet.

Dit Slagelses fotograf, Anne Beth Witte, var en tur forbi og hilse på de glade unge mennesker. Der blev også til et smil fra borgmesteren. Se alle billederne her.

STUDY START SLAGELSE er godt igang !

Slået op af Dit Slagelse i Onsdag den 4. september 2019

Del på sociale medier