Gerlev Legepark er den perfekte efterårsudflugt for hele familien. Som noget helt nyt tilbyder Gerlev Legepark undervisning i parkour. Parken har åbent hver dag i ferien fra 10 til 16. Kl 12 viser en af parkens erfarne instruktører forskellige sjove lege.

Gerlev Legepark

Alle parkens normale aktiviteter er åbne, men i ferien, er der ekstra tilbud. Udover undervisning i parkour kan man også prøve at klatre på den opstillede klatrevæg eller tumle på den sjove tumlebane. Alle ekstra aktiviteter er inkluderet i den normale billet, og kræver ikke særlig tilmelding.

Lær nye spil og lege hver dag kl. 12

I efterårsferien er der åbent alle dage fra 10 til 16. Hver dag kl. 12 sætter Legeparkens dygtige instruktører gang i lege, hvor alle kan være med. Her kan i for eksempel lære at lege ‘Tyren idet røde hav’, ‘Grænse kamp’ eller ‘Tårnbold’.

Bliv undervist i parkour kl. 13

Tirsdag, onsdag og torsdag i efterårsferien tilbyder Gerlev Legepark en times undervisning i parkour. Underviseren er en uddannet instruktør i parkour og tager en time.

Over 50 spil på spillepladsen

Gerlev Legepark

Endelig kan du også kaste dig over de mere end 50 spil, som den store spilleplads byder på. Her er alt fra klassikerer som vikingespil og glemte skatte som Frøsnapper. Alle lege og spil er let tilgængelige via tavler, som enkelt viser, hvordan man spiller de forskellige spil.

Få en dag i hyggens tegn, hvor I alle får bevæget jer og grint sammen. Tag madpakken med og nyd den i parkens smukke område og få en snack eller en is i Snurretoppen, parkens hyggelige cafe. Kom hjem med en masse inspirerende lege og hovedet fyldt af nye sjove oplevelser.

Aktiviteter i efterårsferien:

  • Instruktion i lege hver dag kl. 12
  • Undervisning i parkour tirsdag, onsdag og torsdag kl. 13
  • Historiske spil
  • Fælleslege som fange- og boldlege
  • Hinke, sjippe og gå på stylter
  • Parkour, akrobatik og klatrevæg
  • Balance- og sansebaner

Praktisk info:

Gerlev Legepark

• Entré: 100 kr. for voksne og 50 kr. for børn

• Adresse: Skælskør Landevej 26 4200 Slagelse

• Der kan købes is, kaffe og læskedrikke i Café Snurretoppen

Om Gerlev Legepark
Gerlev Legepark fungerer som en markedsplads, hvor man kan gå rundt til nøjagtig de aktiviteter, man lyster. Det store område byder på et væld af forskellige aktiviteter, prøv din balance af på Balancebanen, klartre rundt på forhindringsbanen og få bevæget dig på den flotte natur move bane.

Del på sociale medier