Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2019/09/23 til 2019/10/01.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
I går klokken 23.10 havde en temmelig beruset mand smadret en rude i en bygning på Marskvej i Næstved. Da politipatruljen kom til stedet, kunne betjentene konstatere, at manden havde indtaget så meget alkohol, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Derfor blev manden, der er 29 år og fra byen, anholdt, sigtet for hærværk og taget med i detentionen på Næstved politistation, hvor han fik lov til at hvile ud.

Onsdag klokken 12.29 fik politiet en anmeldelse om, at flere personer råbte efter hinanden i Løvegade i Slagelse. En 23-årig mand fra byen ville ikke rette sig efter politiets anvisninger og kaldte den ene af de tilstedeværende betjente for en abe. Han blev anholdt klokken 12.53 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 23-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 13.50.

Tirsdag klokken 5.00 blev politiet kaldt til Skælskør Landevej ved Lundforlund, hvor en kvinde skabte uro og råbte op. Kvinden – der var 51 år gammel og fra udlandet – blev anholdt klokken 5.50 og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven, for det viste sig, at hun i marts 2019 var blevet idømt et indrejseforbud, som gælder frem til 2025. Den anholdte fremstilles senere i dag i grundlovsforhør.

HÆNDELSER
SLAGELSE: Hash og MDMA i byen
En politipatrulje var natten til lørdag i Slagelse midtby, og ved toiletterne på Nytorv traf betjentene en 16-årig fyr fra Dalmose. Han virkede lidt utilpas ved synet af politiet, og da betjentene undersøgte ham, fandt de en lille pose med 0,3 gram MDMA og 19,4 gram hash. Den 16-årige blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, og hans forældre blev underrettet om sagen.Klokken 3.25 fulgte politiet et tydeligt duftspor af hash, som førte til en 48-årig mand, der blev truffet i Skovsøgade med en joint i hånden. Han havde 2,4 gram hash på sig og blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

NÆSTVED: Beruset mand smadrede en rude
I går klokken 23.10 havde en temmelig beruset mand smadret en rude i en bygning på Marskvej i Næstved. Da politipatruljen kom til stedet, kunne betjentene konstatere, at manden havde indtaget så meget alkohol, at han ikke kunne tage vare på sig selv. Derfor blev manden, der er 29 år og fra byen, anholdt, sigtet for hærværk og taget med i detentionen på Næstved politistation, hvor han fik lov til at hvile ud.

SLAGELSE: Råbte efter politiet
Onsdag klokken 12.29 fik politiet en anmeldelse om, at flere personer råbte efter hinanden i Løvegade i Slagelse. En 23-årig mand fra byen ville ikke rette sig efter politiets anvisninger og kaldte den ene af de tilstedeværende betjente for en abe. Han blev anholdt klokken 12.53 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Den 23-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 13.50.

SLAGELSE: Mand skabte uro på sygehus
Politiet måtte sent i går aftes klokken 23.45 køre ud til Slagelse Sygehus, hvor en 33-årig mand fra Ruds-Vedby skabte en del uro og opførte sig noget voldsomt og truende. Han blev i første omgang bedt om at forlade stedet, men da han ikke gjorde det, og stadig opførte sig meget opfarende og højtråbende, blev han anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: 51-årig kvinde med indrejseforbud
Tirsdag klokken 5.00 blev politiet kaldt til Skælskør Landevej ved Lundforlund, hvor en kvinde skabte uro og råbte op. Kvinden – der var 51 år gammel og fra udlandet – blev anholdt klokken 5.50 og sigtet for overtrædelse af udlændingeloven, for det viste sig, at hun i marts 2019 var blevet idømt et indrejseforbud, som gælder frem til 2025. Den anholdte fremstilles senere i dag i grundlovsforhør.

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Hashøjvej Hus Torsdag klokken 6.44 Tøj
Slagelse Papegøjevej Hus Onsdag klokken 18 til torsdag klokken 13 Lamper
Slagelse Færøvej Hus Torsdag klokken 14- 21.38 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Helleholm Lejlighed Tirsdag klokken 13.00-13.10 Pung med kontanter og personlige papirer
Slagelse Barkemosevej, Øster Stillinge Landejendom Mandag klokken 7.15-10.45 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Elmevej Hus Mandag klokken 9.10-14.45 To iPhone 6, en iPad mini, en bluetooth højttaler, en powerbank, smykker og kontanter

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Rude Næstved Landevej Mandag kl. 05.42 – 11.35 ATK 476 3 60 km/t 92 km/t Et klip
Rude Næstved Landevej, Venslev Tirsdag klokken 5.32-8.55 ATK 319 2 60 km/t 108 km/t En betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen Mandag klokken 13.45-19.45 ATK 6048 214 110 km/t 182 km/t Fire klip og to betingede frakendelser
Rude Næstved Landevej, Venslev Mandag Klokken 6.33-8.33 ATK 225
Del på sociale medier