Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2019/10/21 til 2019/10/29.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SPRITBILISTER
Natten til mandag standsede politiet en 35-årig mand på Østre Ringvej i Næstved. Den bil, han kørte i, var netop stjålet, og politiets efterforskning viste efterfølgende, at der var knust ruder i flere biler på Parkvej i Næstved og stjålet forskellige genstande. Den 35-årige blev anholdt klokken 1.35 og taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 17.17. Han er sigtet for en stribe tyverier og hærværk.

Onsdag klokken 16.45 standsede politiet en 53-årig kvinde fra Fuglebjerg, der kom kørende ad Ottestrupvej lidt uden for Slagelse. Den 53-årige var frakendt kørekortet, og derfor blev hun sigtet for kørsel uden førerret, og da det var tredje gang inden for tre år, at hun blev sigtet for at køre uden kørekort, blev hendes bil beslaglagt på stedet.

Tirsdag klokken 13.27 fik politiet en anmeldelse om, at der gik en mand med en rygsæk på Storebæltsbroen. En politipatrulje rykkede ud til broen, hvor betjentene fik fat i den pågældende. Det var en 52-årig mand fra Korsør, som blev taget med retur til fastlandet.

Politiet var tirsdag eftermiddag ved
Fakta på Pantholm i Slagelse, hvor der var forsamlet en gruppe unge, som larmede og skabte uro i området. Politibetjentene bad de unge om at finde et andet samlingssted, så der igen kunne blive ro på stedet.

HÆNDELSER
SLAGELSE: Vejvrede – slog hånd gennem bilrude
Søndag klokken 10 kom en 18-årig mand kørende ad Ndr. Stationsvej i Slagelse, da en sort bil kørte ud foran den 18-årige, som blev vred og råbte et skældsord efter bilisten i den sorte bil. Den 18-årige fortsatte imidlertid sin kørsel til Sct. Mikkelsgade, hvor han skulle sætte en passager af. Men føreren af den sorte bil var tilsyneladende fulgt efter den 18-årige, og forsøgte flere gange at spærre vejen for den 18-årige. Det lykkedes i krydset Ndr. Stationsvej og Kalundborgvej i Slagelse. Her gik føreren af den sorte bil ud af bilen, slog sin hånd gennem sideruden, tog fat i den 18-åriges hals og trykkede til og tvang den 18-årige til at sige undskyld. Herefter kørte føreren af den sorte bil væk igen. Politiet har ud fra vidneforklaringer en god formodning om, hvem gerningsmanden er, men hvis der er nogen, der har yderligere oplysninger til sagen, hører politiet gerne fra dem på telefon 114.

SLAGELSE: Aggressiv på gaden
Politiet blev lørdag klokken 03.25 kaldt til Slagelse midtby, hvor en gæst var blevet vred over at være blevet bortvist fra en beværtning, og nu gik rundt på gaden og råbte op. Da politiet ankom, var han aggressiv og ophidset, og han blev derfor anholdt klokken 03.28, sigtet for at forstyrre den offentlige orden. Han blev løsladt igen klokken 03.58. Det var en 22-årig mand fra lokalområdet.

SLAGELSE: Truede medarbejderne i Netto
En 22-årig mand fra Slagelse blev torsdag formiddag sigtet for trusler. Det skete, efter at han havde forsøgt at komme ind i
Netto i Korsgade, men han var ikke ønsket som kunde i forretningen på grund af flere tidligere episoder, hvor han havde stjålet og skabt uro. Den 22-årige blev noget ophidset over at blive afvist og truede en kvindelig medarbejder med at stikke hende ned,
“hvis hun pissede ham af”. Politiet fandt kort efter frem til den 22-årige, der gik på gaden lige i nærheden. Da betjentene undersøgte ham, havde han ingen kniv, men han blev sigtet for trusler.

SLAGELSE: Politiet rykkede ud til bevæbnet mand
Mandag klokken 18.24 fik politiet en anmeldelse om, at der sad en mand med en pistol i en opgang på Byskov Alle i Slagelse. Flere politipatruljer rykkede ud og kørte til stedet. Det viste sig dog ret hurtigt ikke at være helt så dramatisk som først antaget: På trappeafsatsen i opgangen fandt betjentene en kun 13-årig dreng, som blev noget skræmt ved synet af politiet, og han havde en hardball-pistol i jakkelommen. Pistolen blev konfiskeret, og sagen behandles som en overtrædelse af våbenloven.

SLAGELSE: Fik bilen beslaglagt
Onsdag klokken 16.45 standsede politiet en 53-årig kvinde fra Fuglebjerg, der kom kørende ad Ottestrupvej lidt uden for Slagelse. Den 53-årige var frakendt kørekortet, og derfor blev hun sigtet for kørsel uden førerret, og da det var tredje gang inden for tre år, at hun blev sigtet for at køre uden kørekort, blev hendes bil beslaglagt på stedet.

SLAGELSE: Flere samlet på Pantholm
Politiet var tirsdag eftermiddag ved Fakta på Pantholm i Slagelse, hvor der var forsamlet en gruppe unge, som larmede og skabte uro i området. Politibetjentene bad de unge om at finde et andet samlingssted, så der igen kunne blive ro på stedet.

SLAGELSE: Flere sigtet for at have hash
Politiet fik tidligt fredag aften en anmeldelse om, at der lugtede kraftigt at hash i en opgang i Nansensgade i Slagelse, og en politipatrulje rykkede ud til stedet. Ganske rigtigt var luften tyk af hashlugt, og patruljen bankede på til en lejlighed, hvor der var ekstra heftigt. Her fandt betjentene fire personer i alderen 17-19 år, og en 18-årig mand havde 33,1 gram hash og blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. En anden 18-årig havde tre gram hash og 1,2 gram hashmix, og blev også sigtet.Nu, politiet var i opgangen, kunne betjentene ikke undgå at bemærke, at der også lugtede af hash fra en anden lejlighed. Her var der tre mænd på 21 år, og den ene havde 3,8 gram hash og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Unge larmede
Lørdag klokken 18.30 blev politiet kaldt ud til Pantholm i Slagelse, hvor en gruppe unge havde slået sig ned og larmede en del. Politiet tog en snak med de unge om god opførsel og bad dem om at dæmpe sig. Der var efterfølgende ro på stedet.

KORSØR: 23-årig varetægtsfængslet – sigtet for salg af stoffer
En 23-årig mand fra Korsør blev onsdag fremstillet i grundlovsforhør i retten i Næstved, og her blev han efterfølgende varetægtsfængslet frem til den 18. november. Han er sigtet for salg af ulovlige stoffer. Den 23-årige blev anholdt tirsdag aften, hvor politiet i anden anledning var på en adresse i Korsør. Her traf betjentene den 23-årige, der havde 13,5 gram amfetamin på sig, og ved en ransagning af den 23-årige bopæl fandt politibetjentene yderligere en flaske med GHB, der også er kendt under navnet fantasy.

KORSØR: Mand gik på Storebæltsbroen
Tirsdag klokken 13.27 fik politiet en anmeldelse om, at der gik en mand med en rygsæk på Storebæltsbroen. En politipatrulje rykkede ud til broen, hvor betjentene fik fat i den pågældende. Det var en 52-årig mand fra Korsør, som blev taget med retur til fastlandet.

KORSØR: Indbrudstyv i soveværelset
Lørdag klokken 13.23 kom en 29-årig mand hjem til sin lejlighed i Korsør, da han opdagede en fremmed mand, der kom ud fra hans soveværelse. Det var en indbrudstyv, der var i færd med at stjæle nogle kontanter, et ur og forskellige andre genstande. Politiet blev tilkaldt og en 41-årig mand fra lokalområdet blev sigtet for indbrud.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Korsør Musholmvej Hus Torsdag klokken 6.00 – fredag klokken 19.15 Kontanter
Korsør Musholmvej Hus Torsdag klokken 6.00 – fredag klokken 19.15 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Korsør Musholmvej Hus Torsdag klokken 14.00 – søndag klokken 18.55 Kontanter i euro og smykker
Slagelse Flakkebjergvej Landejendom Fredag 12.00 – Torsdag kl. 16.35 Kontanter
Korsør Norvangen Hus Tirsdag kl. 08.00 – 08.40 Kontanter og smykker
Korsør Mælkevej Hus Lørdag kl. 05.30 – 23.30 Intet stjålet
Korsør Algade Lejlighed Lørdag kl. 13.23 Kontanter, ur og smykker
Slagelse Dannevirkevej Lejlighed Tirsdag kl. 00.00 – 03.00 Endnu ikke opgjort

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Skælskør Onsdag kl. 14.00 – 18.30 47 kontrolleret, fem sigtet for brug af håndholdt mobiltelefon, tre sigtet for ikke at bruge sikkerhedssele, en kørte frem for fuld stop, en overskred hastighedsgrænsen til et klip, en sigtet for at køre spirituskørsel på lille knallert, en sag om en ulovlig knallert, en sigtet for kørsel på lille knallert i frakendelsestiden, tre sager om fejl og mangler og en sigtet for manglende registrering, forsikring og uberettiget brug af afmeldte faste prøveskilte på bilen

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen Mandag klokken 7.03-13.15 ATK 7145 299 110 km/t 166 km/t To klip og en betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen Fredag klokken 5.25-11.30 ATK 5953 234 110 km/t 157 km/t Tre klip
Slagelse Skælskørvej Torsdag kl. 07.16 – 13.30 ATK 857 84 50 km/t 95 km/t 15 klip og 3 betinget
Korsør Storebæltsbroerne Onsdag kl. 07.09 – 13.15 ATK 5731 195 110 km/t 187 km/t 4 klip og 1 betinget
Korsør Vestmotorvejen Onsdag kl. 10.45 – 16.45 ATK 6989 129 110 km/t 151 km/t 1 klip
Korsør Storebæltbroerne Tirsdag kl. 07.06 – 13.15 ATK 4639 216 110 km/t 172 km/t 2 klip og 1 betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen Mandag kl. 07.14 – 13.15 ATK 6466 209 110 km/t 145 km/t