Slagelse by, efterår
Foto: Maria Akram

Oktober måned er lige begyndt og vi ser flere og flere tegn på efterår i Slagelse.

Stemningen i Slagelse by bærer langsomt præg af, at det nu er efterår. Vejrguderne pakker lige så stille solen og varmen væk, imens butikkerne stiller klar med efterårsjakker og varme trøjer.

Slagelse by, efterår
Foto: Maria Akram

Caféerne og restauranterne står også klar med varme drikke, og i takt med vejrskiftet står de klar med tæpper, så man stadig har mulighed for at nyde efteråret og dets stemning, samtidig med at man holder på varmen og den gode stemning.

Træerne er ligeledes også ved at omstille sig til efteråret og smider langsomt bladene fra sig. De orange-brune blade på jorden, de små vandpytter samt de tidligere solnedgange giver en god og hyggelig følelse af efterår og hygge-under-dynen med en god film.

Efterårets tegn, stemning og farver er altså lige så stille ved at pryde Slagelse by.

Del på sociale medier