I 2017 røg 21% af slagelseanerne, og 11% var storrygere og røg dermed flere end 15 cigaretter om dagen.

De tal vil Slagelse Kommune gerne reducere bl.a. ved at indgå partnerskaber med arbejdspladser, uddannelsesinstitutioner og foreninger i kommunen. SK Forsyning bliver den første virksomhed, som underskriver en partnerskabsaftale om “Røgfrit Slagelse”.

Ved at underskrive partnerskabsaftalen er SK Forsyning med til at støtte de medarbejdere, der ønsker at stoppe med at ryge. På den måde er de med til at forebygge og mindske rygning samt støtte op om flere gode leveår for de medarbejdere, der bor eller arbejder i Slagelse Kommune. Som en del af partnerskabet får SK Forsyning råd og vejledning fra dygtige tobaksrådgivere ift. at skabe et røgfrit miljø, og de får gratis tilbud om rygestopforløb til alle medarbejdere, der ønsker at stoppe med at ryge.

Formand for Forebyggelses- og Seniorudvalget Ali Yavuz underskriver sammen med Direktør for SK Forsyning Henrik Birch aftalen 6. december kl. 11.00-11.30 Hos SK Forsyning på Nordvej 7 i Slagelse.

Udover udvalgsformand og direktøren så deltager også medarbejderne fra SK forsyning, som har været en del af rygestopforløbet.

Del på sociale medier