Grundskolens ældste elever skal de næste måneder beslutte sig for, hvad de skal efter sommerferien. Er der stadig tvivl om valget, er der hjælp at hente, når HHX og HTX, ZBC Slagelse inviterer til Åbent hus.

Eleverne i 9. og 10. klasse skal over de næste måneder vælge, hvilken ungdomsuddannelse de gerne vil starte på efter sommerferien. Mulighederne er mange, og derfor kan det være svært at beslutte sig. Den 20. januar er det dog muligt at blive inspireret, når HHX og HTX, ZBC Slagelse holder Åbent hus. Her kan interesserede unge og forældre høre mere om mulighederne for en erhvervsrettet gymnasieuddannelse, og alle er velkomne. Derudover er der mulighed for at blive klogere på alle ZBC’s erhvervsuddannelser til de såkaldte besøgsdage – se mere her: https://www.zbc.dk/besoegos/besoegsdage/

Åbent hus HHX og HTX, ZBC Slagelse – 20. januar kl. 17 – 19 – Willemoesvej 4, 4200 Slagelse.

Del på sociale medier