Mikael Vest bliver ny bestyrelsesformand i Borch Textile Group A/S

Strategiekspert og forfatter Mikael Vest (50) træder nu ind som bestyrelsesformand i tekstilkoncernen Borch Textile Group A/S. Det er sket med virkning fra 8. januar 2020.

Borch Textile Group A/S er en betydelig aktør inden for salg af tekstiler til industrielle vaskerier. Slutkunderne findes primært indenfor sundhedssektoren, industrien samt hotel- og restaurationsbranchen. Selskabet har egne datterselskaber i Danmark, Sverige, Norge og Polen. Borch-koncernen er blandt Nordeuropas førende og beskæftiger direkte 60 personer.

Mikael Vest driver til daglig virksomheden Vinderstrategi A/S og er manden bag bestselleren ”Strategi i Vindervirksomheder”, der i 12. oplag har solgt knap 30.000 eksemplarer. Herudover er Mikael Vest betroet rådgiver og bestyrelsesformand / -medlem i en række virksomheder samt ekstern lektor på Aarhus Universitet inden for strategi, ledelse og værdiansættelser.

Mikael Vest PR-Foto

 

Del på sociale medier