Få værktøjer, viden og klare, konkrete idéer til mere kollegamotion og sundhed på din arbejdsplads, når Dansk Firmaidrætsforbund inviterer til sundhedsambassadør-uddannelse i Slagelse. Deltagelse er gratis.

Op af kontorstolen og i gang med kollegamotionen. PR-foto.

Vi voksne er på arbejde i cirka halvdelen af vores vågne timer, og i gennemsnit sidder 50 procent af os ned i mere end otte timer på en almindelig arbejdsdag – det gør intet godt for hverken den fysiske eller mentale sundhed. Næst efter rygning er inaktivitet faktisk den største dræber og årsag til for tidlig død.

Fysisk aktivitet derimod forlænger livet, og gør risikoen for sygdomme mindre. Du og dine kolleger har mulighed for at få værktøjer, viden og klare, konkrete idéer til mere motion, sundhed og styrket sammenhold på arbejdspladsen, når Firmaidrætten i Slagelse og Dansk Firmaidrætsforbund inviterer til gratis sundhedsambassadør-uddannelse i Slagelse den 22. januar 2020.

Kollegamotion betaler sig – også på bundlinjen.
Udviklingskonsulent i Dansk Firmaidrætsforbund, Stine Dragsbæk, håber naturligvis, at så mange som muligt vil deltage i sundhedsambassadør-uddannelsen i Slagelse.
“Skulle det blive nødvendigt, laver vi to hold og flere uddannelsesdage. Vores mission er at motivere arbejdspladser til firmaidræt og kollegamotion. Vi ved, kollegamotion virker og øger arbejdsglæden og sammenholdet for den enkelte medarbejder. Kollegamotion har også positive effekter på arbejdspladsens bundlinje,” siger Stine Dragsbæk og fortsætter: “Det er veldokumenteret, at sundhedsindsatser kan give en årlig gevinst på op til 5 kr. for hver investeret krone baseret på fald i sygefravær samt øget produktivitet og arbejdsmoral.”

Flere smil på læben og mere sved på panden.
Rikke Herrche Friis, HR-assistent i A/S Dansk Shell, blev uddannet sundhedsambassadør i 2019, og det var startskuddet til et endnu sjovere arbejdsliv. Med flere smil på læben og mere sved på panden. Opfordringen er derfor klar: “Få tilmeldt jer,” siger Rikke Herrche Friis og supplerer: “Mine kolleger er glade i låget, når vi har haft en lille pause, hvor vi laver øvelser, eller hvis vi tager et møde gående. Der er virkelig tale om humørboosts. Skal jeg spørge en kollega om noget fagligt, sker det også på en anden måde end tidligere. Det er hyggeligt og meget glædeligt, og det lykkedes faktisk også at få aktiveret de kolleger, som normalt ikke dyrker meget idræt,” siger Rikke Herrche Friis.

Rikke Herrche Friis. – Foto: Dansk Firmaidrætsforbund

 

Del på sociale medier