MØLLER har en bred smag! Og derfor glæder det dem at præsentere årets første store udstilling, nemlig Urban-art på lærred, malet af Valentina Djurhuus-Andersen. Udstillingen kan ses 1 februar til 23 februar.

Pressefoto Kunstgalleriet / Valentina Djurhuus-Andersen.

Fra undergrundskulturen er Urban-Art i dag blevet et banebrydende udtryk som vinder stor interesse verden over, det er kraftfulde værker som fortjener en fremtrædende plads i moderne hjem. Kunstformen har rødder i gadekunsten og er en udløber af Grafitti og Street-art som jo desværre ofte er malet hvor det ikke er ønsket.

Valentina udfører sine kraftfulde værker på lærred, hun arbejder ud fra kaosprincippet og som udgangspunkt er værkerne abstrakte. I mange af værkerne dukker menneskelige væsner og dyreagtige figurer frem, fyldt med følelser og attitude.

Valentina er autodidakt kunstner og har altid arbejdet med visuelle udtryk, i sine unge år i København men i dag bor og arbejder hun i Dianalund. Hun er on/off tilknyttet Kunstnergården i Dianalund, som også huser Saltofte Larsen samlingen. Desuden er hun tilknyttet Isefjordskunstnerne i Holbæk, hvilket er med til at give inspiration og erfaringsudveksling. Primært maler Valentina Djurhuss-Andersen dog hjemme i boligen.

Urban-Art malerierne vises i deres hvide kølerum og du vil opleve en fantastisk udstilling af værker som virkelig giver en boost til en moderne indretning og de mange lag i værkerne giver virkelig grund til fordybelse.

MØLLER i mejeriet indbyder til fernisering lørdag d 1 Februar kl 13-16.00 hvor galleriet er vært med et glas vin. Under ferniseringen hvor alle er velkomne, kan du desuden få en snak med kunstneren som vil være tilstede.