Børns Voksenvenner opstod i 1990 ud af ønsket om at gøre en forskel for børn og unge med et lille familienetværk i Danmark. Landforeningen har 40 lokalforeninger rundt om i Danmark, og de har indtil videre skabt 3.700 venskaber mellem børn og unge med spinkle familieforhold og lokale ildsjæle med overskud i hverdagen.

Børns Voksenvenner er en fuldstændig politisk og religiøst uafhængig forening, som primært baserer sig på frivillig arbejdskraft fra lokale frivillige.

Du kan gøre en forskel.
Har du tid, overskud, en ren straffe- og børneattest og ikke mindst lysten til at gøre en forskel? Så kan du blive voksenven for et barn med spinkle familieforhold. Det kræver ingen særlig uddannelse at blive voksenven- du skal blot have tid og lyst. Der er altid børn og familier på ventelisten til en voksenven, og der er altid brug for flere lokale ildsjæle, som vil gøre en forskel for et barn.

Som voksenven gør du en ægte forskel for et barn med svære eller små familieforhold, og som et af børnene udtaler: ”Min voksenven er det bedste, som min mor nogensinde har givet mig.”

Som voksenven forpligter du dig til at være sammen med din nye ven 2-4 gange om måneden. Din nye ven er i udgangspunktet af samme køn, som dig selv, og venskabet kan tidligst starte fra barnets sjette leveår.

Vil du vide mere, så læs videre på Dit Slagelse’s partnerside lige her.

Del på sociale medier