Med 54 restauranter uden for København har Dining Week for alvor fået fat i de sjællandske maver. Danmarks største restaurantfestival Dining Week fylder 10 år, og med 54 restauranter uden for København fortsætter Dining Week med at vokse på Sjælland.

Gennem 10 år har festivalen lokket flere og flere danskere ud at spise i vinterferien, også i provinsen, og det glæder marketingansvarlig i Dining Week, Nusha Riis Hassani.

“Vi har ikke bare flere restauranter på programmet, men også flere byer. Det betyder meget for os, at vi ikke bare er repræsenteret i de store byer, men også kan tilbyde madoplevelser til hele Danmark,” siger hun.

I Slagelse kan du spise på Vilcon Hotel & Konferencegaard under Dining Week.
Her kan du nyde en tre-retters middag med dampet lyssej, stenbiderrogn og æblemarineret rosenkål til forret.

Til hovedret er der grisekrone med puffede svær, smørdampet selleri, timiansky og grov mos af kartofler.

Endelig er der kæmpeeskimo til dessert med solbærparfait med chokoladestykker, mørk chokoladeganache, råsyltede solbær og solbærsirup tilsmagt med mørk rom.

I de 10 år Dining Week har eksisteret, er der serveret over 900.000 måltider, og vi nærmer os en million måltider. Tre gange så mange tallerkner er blevet skrabet, dessertskeer slikket og vinglas tømt, fortæller arrangøren.

Over 100.000 gæster forventes at besøge Dining Week i 2020, som løber af stablen 7.-16. februar 2020.

Bestil plads
215 kr. + gebyr pr. person for en tre-retters menu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.
500 kr. + gebyr pr. person for en 10-serveringsmenu inkl. S. Pellegrino-mineralvand.

Billetter sælges via www.diningweek.dk