Fem af landets topkokke stiller op i den gode sags tjeneste, når Comwell Sorø og SMILfonden arrangerer Smil & Smag onsdag den 20. maj 2020. Den gastronomiske aften ledsages med musikalske indslag og auktion, og hele overskuddet går ubeskåret til SMILfondens arbejde med kronisk syge børn.

Comwell og SMILfonden har i en årrække haft et godt samarbejde til fordel for foreningens store arbejde for kronisk syge børn og deres forældre. Nu udvides samarbejdet, når fem af landets bedste kokke mødes til kokketræf på Comwell Sorø og velgørenhedsaftenen, Smil & Smag.

De fem kokke består af en af Danmarks dygtigste sushikokke, Takashi Saito, Comwells egen køkkenchef, Klaus Kilgast, der er tidligere kok på Michelin-restauranterne, Kokkeriet og Geranium. Masterchef-dommeren og tidligere køkkenchef på Kokkeriet, David Johansen, tidligere landsholdskonditor, Mark Hermann, samt Kristoffer Ringsing, der blev kåret til Årets Kok 2019, og som i dag er køkkenchef på B-spis i Næstved.

Luksusauktion, livemusik og ophold på Comwell Sorø.
Det store kokketræf krydres med en spændende auktion om luksuriøse oplevelser og produkter. Desuden vil der være livemusik ved ankomst med violinisten, Lisbeth Sagen, og pianisten, Tanja Zapolski, og efterfølgende vil DJ Rikke Bronx spille. Arrangementet er inklusive en overnatning på Comwell Sorø, som ligger i naturskønne omgivelser med udsigt til skove og søer.

Kuno Junker, Comwell Sorøs hotelchef, udtaler: “Comwell har gennem flere år haft et godt samarbejde med SMILfonden og støtter op om deres store arbejde. Vi glæder os derfor over, at vi sammen kan lave denne fantastiske event med nogle af landets bedste kokke, der alle stiller op i den gode sags tjeneste. Vi er også rigtig taknemmelige for, at vores leverandører, Catering Engros, Østjysk Vinforsyning og Royal Unibrew, vil bidrage til denne storslåede aften.”

Hjælp til alvorligt syge børn.
SMILfonden er en velgørende forening, som støtter alvorligt og kronisk syge børn på tværs af diagnoser. Det gør SMILfonden gennem sociale arrangementer både på og uden for hospitalerne, som giver børn og deres familier nye fællesskaber og gode oplevelser i en barsk hverdag fyldt med indlæggelser, operationer og behandlinger.

Den tidligere tv-vært og grundlægger af SMILfonden, Sisse Fisker, glæder sig til at byde velkommen: “I SMILfonden sætter vi kæmpestor pris på samarbejdet med Comwell. Vi afholder mange af vores arrangementer for familier med alvorligt syge børn på Comwells hoteller i hele Danmark. Det er altid et stor hit, hvor familierne får en pause fra sygdom og vigtig ny energi til en hård hverdag. Nu ser vi frem til at holde vores første fælles fundraising-event sammen med Comwell med lækker mad, musik og auktion i de fineste omgivelser i Sorø. Alle pengene skal gå til at sende børn på sommerferie, som ellers ikke kommer på ferie på grund af deres sygdom.”

Smil & Smag på Comwell Sorø:
Velkomstdrink
Snack-appetizere
4-retters gourmetmiddag med tilhørende vinmenu
Auktion over luksuriøse oplevelser og produkter
Musikalske indslag
Overnatning med lækker morgenbuffet

Hvor: Comwell Sorø, Abildvej 100
Hvornår: Onsdag den 20. maj 2020 kl. 18
Pris pr. person: kr. 999,00

Link til køb af billetter.

Smil & Smag er venligst sponsoreret af: Catering Engros, Østjysk Vinforsyning og Royal Unibrew.