Gå på opdagelse i +100 udstillinger i hele Midt- og Vestsjælland. 

Traditionen tro slår en mangfoldighed af udstillingsteder dørene op for alle kunstinteresserede i pinsedagene, d. 30. – 31. maj og d. 1. juni kl. 11-17. Såvel professionelle som amatører udstiller deres værker i værksteder, gallerier og private hjem overalt på Midt- og Vestsjælland og giver på den måde et helt særligt indblik i en masse kreative processer.

Corona-situationen har som bekendt sat et alvorligt aftryk på en masse planlagte begivenheder, og pinsekunsten er ingen undtagelse. Vi satser på at gennemføre, men alle involverede bedes om at følge myndighedernes anvisninger om at holde afstand, vaske hænder, nyse i ærme osv. For at minimere fysisk kontakt har de i år valgt at aflyse den traditionelle konkurrence. Der vil derfor ikke blive udleveret konkurrencesedler, der skal stemples på udstillingsstederne.

Da der i skrivende stund fortsat sker justeringer i genåbningen af Danmark opfordrer vi alle pinsekunstens besøgende om at holde sig opdateret på hjemmeside og på pinsekunstens facebookside for sidste øjebliks ændringer. Enkelte kunstnere har måttet melde afbud, derfor er det også en god ide at tjekke sine udvalgte udstillingssteder, før turen påbegyndes. Husk at Kunst i Pinsen har en god app, hvor du kan planlægge din rute.

Arbejdsgruppen bag Kunst i Pinsen ønsker alle rigtig god fornøjelse! Læs mere her og download app’en. 

Del på sociale medier