“Hvorfor skal det tage længere tid med offentlig transport fra Frølunde Fed til Slagelse, end fra Odense til Slagelse, når afstanden fra Frølunde Fed er seks gange kortere end fra Odense?”

Det spørgsmål stiller 69-årige Karin Kristiansen fra Frølunde Fed til Slagelse Kommunes borgmester. Hun er nemlig frustreret over at bus 438 er lukket ned, hvilket var den sidste mulighed for at tage en bus direkte fra Frølunde Fed til Slagelse. Derfor har hun startet en underskriftsindsamling.

“Efter at politikerne lukkede bus 438, har pendlere med offentlig transport kortere rejsetid til Slagelse, hvis de kommer fra Odense, end hvis de kommer herfra Frølunde Fed. Og det er på trods af at der er seks gange kortere afstand mellem Frølunde Fed og Slagelse, som der er mellem Slagelse og Odense. Det kan ikke være rigtigt,” lyder det fra en frustreret Karin.

“Vi ønsker bus 902 tilbage, så den igen kører til Slagelse, men over Frølunde Fed, hvor man har mistet busforbindelsen.”

Karin er klar over at bus 438 nok er tabt, for kommunen har brugt pengene på en gratis bus til Stillinge. Derfor håber Karin at politikerne vil se på hendes forslag om en omlægning af bus 902, som også er beskrevet i underskriftsindsamlingen, der på få dage har fået over 100 underskrifter:

“Hvis man omlagde Bus 902 så den kører den gamle rute; men over Frølunde Fed, kan man spare en af 901 Extra busserne i Vemmelev. Beboerne herude vil kunne komme i skole, til læge, fritidsaktiviteter og på arbejde til tiden,” forklarer hun.

Underskriftsindsamlingen kan findes her:
https://www.skrivunder.net/nej_til_nedlagning_af_bus_438_i_slagelse_kommune

Pressefoto