Mød Lakserytteren i Bog & Ide, VestsjællandsCentret, når han kigger forbi d. 3 juli 2020. Han glæder sig til at skrive autografer, tage selfies og bog-hygge.

Der står i begivenheden: Rasmus Kolbe er kendt på de sociale medier som Lakserytteren. Hans første bog hedder “Legender Fra Odysïa: Griskernes Hemmelighed” og er en illustreret fantasy roman, der er blevet skabt sammen med hans følgere på de sociale medier.

Bogen er en interaktiv roman, der er skrevet sammen med forfatterens følgere på de sociale medier. Følgerne har deltaget gennem tegneopgaver, workshops, videoer og kommentarer direkte på de sociale medier, og er på denne måde helt tæt på skabelsen af bogen. Formålet med bogen er at motivere børn og unge til at tegne mere og blive mere fantasifulde.

Bogen koster 299,95 og kan købes på dagen. Klik dig videre til begivenheden lige her.

Foto: VestsjællandsCentret – ‎Bogsignering i Bog & Idé
Del på sociale medier