Er du mand? Så har du måske en fodboldtrøje hængende på væggen, og en stor fladskærm ved den ene væg, og der er ingen der siger at du skal skaffe dig af med det, men ud fra en generel betragtning er der et stort forbedringspotentiale, når det kommer til de fleste mænd og indretning.

Det man finder i de fleste mænds hjem, og som går igen vil være sådan noget som mørkt sengetøj, selvdøde stueplanter, og så naturligvis diverse slags Ikea-junk.

Ud fra et indretningsteknisk perspektiv, så vælger mænd normalt mørke farver når det kommer til udvalget af viskestykker, håndklæder og sengetøj, og det oser langt væk af et forsøg på at gemme snavs og urenheder i farverne.

Ud over det, så sker det uhyre ofte at tingene ikke matcher i farverne boligen igennem, og det virker bare som om mændene ikke gør sig umage.

Prøv som mand at gøre nogle simple ting for at imponere kvinderne
Når du som mand tager ud for at købe sengetøj, viskestykker og håndklæder, så hav modet til at købe ind i lidt mere lyse farver, som klart vil udstråle renhed og elegance.

Hvis du som mand får besøg af en kvinde, så vil hun kigge på det mørke sengetøj og tænke over hvornår det er blevet skiftet og vasket sidst.

Så tag og smid alt dit gamle og forvaskede sengetøj og dine gamle håndklæder ud, og udskift det med samme, bare i lyse farver. Og er det sådan, at du har en seng med to dyner, så læg ens sengetøj på dem begge.

Og lad være med at forfalde til nostalgi, du er ikke teenager mere, og det der var fedt dengang, det er det ikke nødvendigvis mere, så hvis du i alt for mange år har syltet at forholde dig til din stil, så gør det nu.

Hvis du for eksempel har en masse gamle cd’er stående fremme, så pak dem ned, og tag i stedet den helt gamle pladespiller og lp’er frem, det er mere ægte retro.

Gem legetøjet væk når der kommer besøg
Hvis nu du har noget legetøj af den frække art liggende i soveværelset, så gem det væk før det kommer gæster, men skulle du alligevel lede efter noget information om hvor du kan finde den bedste dildo, eller som alternativ til det, så kan du finde en strap-on dildo lige her.

Foto: ABW
Del på sociale medier