Workshop for kvinder

Vores krop, sind og sjæl er dybt forbundet både fysisk, kemisk og spirituelt.

Men vi lever i en verden som ser ud til fuldstændig at have glemt denne forbindelse mellem krop, sjæl og sind.

Derfor fokuserer vi udelukkende på kroppen, når vi ønsker at tabe os. Som om den er en simpel maskine uden følelser, underbevidsthed, identitet, traumer og gamle overbevisninger.

Som om vægttab er et simpelt regnestykke om kalorier, viljestyrke, kulhydrater og proteiner.

Men mad, kage og slik er ikke bare energi til vores krop. Det er for mange mennesker også det vigtigste redskab til at håndtere deres følelsesliv.

Vores følelser og vores forhold til mad er så tæt forbundet. Det bånd bliver skabt allerede når vi er babyer og følger os resten af livet. Vi regulerer simpelthen vores følelsesliv gennem munden.

Så hvis man ønsker at opnå et langvarigt vægttab, et afslappet forhold til mad og et lykkeligt sind bliver man nød til at droppe slankekurene og de latterlige regler omkring mad og træning – og kigge på de underliggende følelser.

Hvorfor spiser jeg for meget? Hvilke følelser er det jeg prøver at undgå? Hvorfor har min krop brug for overvægten? Er det i virkeligheden min krop eller min sjæl der er sulten? Er der områder i mit liv jeg burde kigge nærmere på.

I denne ”hvad er du i virkeligheden sulten efter” – workshop vil vi gennem meditation, hypnoterapi, øvelser og ærlige samtaler kigge nærmere på vores tankemønstre, gamle overbevisninger og tanker om os selv og give slip på dem der ikke længere gavner os.

Tidspunkt:
Søndag den 2. august 2020 kl. 10.00-16.00
Sted:
Heidi Marie
Klingeberg 14,3, 4200 Slagelse

Så du får 6 timer fyldt til bristepunktet med gode redskaber, du kan tage med hjem og implementere i dit eget liv.

Pladserne er meget begrænset og det er først til mølle.

Tilmelding her

Foto: ABW

 

 

Del på sociale medier