Danmarks største festuge har 20-års jubilæum
Festugen i Korsør Golf Klub har gennem mange år været en stor begivenhed i klubben, men 2020 udgaven er noget særligt, idet Danmarks største og legendariske festuge med mere end 1.100 deltagere har 20-års jubilæum. Festugen finder sted fra 19. – 25. juli, udtaler klubbens formand Poul Møller.

For både medlemmerne og de mange gæster er Festugen i Korsør blevet en institution. Det er en begivenhed, der for mange indgår som en naturlig del af ferieplanlægningen. De mange turneringer og forskellige turneringsformer gør det til en afvekslende golfuge. Det stigende antal gæstespillere fra hele landet vidner om en attraktiv event. Der er noget for enhver smag.

Et er at spille om de mange herlige præmier, som en række sponsorer, har stillet til rådighed. Noget andet og måske vigtigere er den afslappede og hyggelige atmosfære, der ikke blot kendetegner Festugen, men som er en velkendt del af Korsør Golf Klub. Det er noget vi værner meget om, og noget både gæster og medlemmer sættet stor pris på. Sidst men ikke mindst glæder vi os naturligvis også til at vise de mange forbedringer frem, der i de seneste par år er gennemført både på og uden for banen, påpeger Poul Møller

Billigt at deltage
Medlemmer betaler en turneringsfee på kr. 100,-. Gæster betaler yderligere kr. 100,- i green fee. Ønsker man at gå all in ved at deltage alle 7 dage, er det ikke mange steder, at en uges golf kun løber op i henholdsvis 700 og 1.400 kr. Tilmelding på Golf Box, hvor også de enkelte turneringer er beskrevet.

Også overnatningsmulighederne er gode, idet Comwell Korsør er beliggende på selve golfbanen. Her er der mulighed for at slappe af efter en god dag på golfbanen, ikke mindst i hotellets flotte Spa-område.

Successen kommer ikke af sig selv
Man kan selvfølgelig godt inviterer flere hundrede gæster, men at få festugen til år efter år at blive en stadig større succes kræver en stor indsats både før, under og efter festugens afvikling Derfor skal der naturligvis lyde en kæmpe tak til turneringsudvalget, de mange frivillige, Golf Caféen, Golfshoppen, kontoret og sidst men ikke mindst de mange sponsorer, der er med til at sikre, at vi også i år kan invitere til Festuge i Korsør Golf Klub, slutter klubbens formand.

Pressefoto