Er du en af de mange, der elsker at strikke, hækle, kniple og sy patchwork, bør du kende til Strikkenet i Bredegade. Fans af garn kommer her i drømmeland – mulighederne er rigtig mange.

Når du træder ind i den farverige butik, bliver du mødt af smil og god service af indehaveren Annette Topholm Hansen, og det gør sig gældende uanset om du går på egen opdagelse eller har brug for vejledning. Butikken er indrettet med et lille sofaarrangement, så har du manden med, kan han læse, mens du shopper løs til dine kreative ideer og mange timer i haven eller i sofaen. 

Du finder f.eks. garner fra Dale, Manos del Uruguay, Drops og Opal og Järbo. Desuden er der et bredt sortiment af KnitPros strikkepinde, hæklenåle og tilbehør fra Go Handmade. Ja, man går ikke ned på udstyr i Slagelses strikkebutik.

Du kan følge med på butikkens Facebookside her.

Dit Slagelse var forbi med kameraet…

 

Del på sociale medier