Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2020/06/29 til 2020/07/07.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

KORSØR: Husspektakler med kokain
I går klokken 16 kørte politiet ud til nogle husspektakler på en adresse i Korsør, hvor en kvinde og en mand havde været meget højlydte. Da politibetjentene kom ind på adressen, kunne de se, at der lå nogle remedier fremme til rygning af kokain. Manden, der er 53 år og fra København, viste sig at være i besiddelse af godt 3 gram kokain, og han blev derfor sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Ville stjæle bukser
I fredags klokken 10.32 kom en mand ind i en tøjforretning på Nytorv i Slagelse. Her stjal han et par buksker og var ved at snige sig af sted med sit bytte, da en ansat opdagede tyveriet og ville stoppe manden. Men det udviklede sig til tumult og trusler fra tyvens side. Han blev dog til sidst tilbageholdt og politiet blev tilkaldt. Det drejer sig om en 22-årig mand fra byen, som blev sigtet for røveri.Søndag klokken 13.18 blev politiet kaldt til en anden tøjforretning på Nytorv i Slagelse, hvor en mand optrådte utryghedsskabende og generede en medarbejder. Han havde blandt andet spurgt om farven på hendes trusser, og om han måtte købe dem. Det var den 22-årige mand fra om fredagen, og han blev samtidig bortvist fra forretningen.

SLAGELSE: Færdselsuheld med spiritus og ulovlige stoffer
Flere personer så lørdag eftermiddag lidt før klokken 15 en sort BMW være årsag til to færdselsuheld på Omfartsvejen i Slagelse. Heldigvis kom ingen til skade. Politiet blev tilkaldt, og ved vidners hjælp fandt en politipatrulje klokken 17.32 frem til den sorte bil og en 21-årig mand fra Korsør, som blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev også sigtet efter lov om euforiserende stoffer, da politiet fandt både amfetamin og kokain i hhv. bilen og i hans lomme.

SLAGELSE: 16-årig hentet ned fra tagryg
Mandag klokken 3.23 fik politiet en anmeldelse om, at der gik en mand rundt på tagene i Jernbanegade i Slagelse, og at han nu havde sat sig på en kvist ca. 25 m oppe. Han sad helt stille og drak af en flaske og ville ikke tale med politiet, som kort efter ankom til stedet. Brandvæsenet blev tilkaldt med en stigevogn, og på den måde blev han hentet ned i sikkerhed. Det var en 16-årig fyr fra Høng, som tilsyneladende var kravlet til vejrs i kådhed.

KORSØR: Musikanlæg blev beslaglagt
I går aftes var en del unge samlet på Ceresengen i Korsør, hvor de badede og hørte temmelig høj musik. Det var noget generende for de omkringboende, og en politipatrulje kørte derfor til stedet og bad de unge om at slukke musikken. Det gjorde de, og patruljen kørte fra stedet. Men da politibetjentene ikke længe efter igen kørte forbi for at se om alt var roligt, var musikanlægget igen blevet tændt. Så de unge havde tydeligvis ikke forstået budskabet. Derfor beslaglagde betjentene musikanlægget med en besked om, at ejeren kunne hente det i dag på Slagelse politistation.

SLAGELSE: Stjal hundeudstyr
Politiet fik torsdag klokken 12.24 en anmeldelse om, at tre tyve havde været inde i
Bonnies Dyrecenter på Kinavej i Slagelse, og at de havde stjålet to mundkurve og en hundesnor til en samlet værdi af knap 500 kroner. Vidner ledte politipatruljen i retning af de tre tyves bil, som holdt parkeret i nærheden, og her traf politiet tre mænd i alderen 17-19 år, alle fra Korsør. De blev alle tre sigtet for butikstyveri, og i bilen fandt politibetjentene de stjålne ting sammen med andre dyreartikler. Det skal nu undersøges, om de stammer fra andre tyverier.

KORSØR: Havde kokain med sig
Politiet standsede torsdag klokken 0.25 en 28-årig mand fra Slagelse og visiterede ham. Det viste sig, at han havde 0,7 gram kokain på sig, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

SKÆLSKØR: På tur med hash i bilen
I forbindelse med en almindelig patruljering standsede politiet i går klokken 21.16 en bil på Heilmannsvej i Skælskør. I bilen sad en 24-årig mand fra Slagelse, som virkede noget nervøs. Og det var der god grund til, for ved en nærmere undersøgelse af bilen fandt betjentene en klump hash. Derfor blev den 24-årige sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: To på ulovlige knallerter
Politiet standsede onsdag eftermiddag to knallertkørere, som kørte lige vel hurtigt i Smedegade i Slagelse. Den ene var en 16-årig fyr fra Slagelse, hvis knallert klokken 15.50 blev målt til at kunne køre væsentlig hurtigere end de tilladte 30 km/t. Han blev sigtet for at køre på en ulovlig knallert, og da det var anden gang, han blev sigtet, blev hans knallert beslaglagt.Den næste blev standset klokken 16.00. Det var en 15-årig fyr fra Slagelse, og hans knallert kunne også køre alt for hurtigt. Han blev også sigtet for at køre på en ulovlig knallert, og knallerten blev taget med til nærmere undersøgelse.

SLAGELSE: 42-årig sigtet for indbrud
I går aftes klokken 21.54 fik politiet en anmeldelse om, at der havde været indbrud i en ejendom på Ingemannsvej i Slagelse. Politiet var kort efter på stedet, og der gik ikke længe før betjentene fik øje på en mand, der ikke virkede til at have helt rent mel i posen. Manden, der er 42 år og fra byen, var noget påvirket af medicin men erkendte indbruddet. Han blev derfor anholdt og sigtet for indbrud.

SLAGELSE: 49-årig sigtet for overtrædelse af restaurationsloven
En gæst på et værtshus på Sdr. Stationsvej i Slagelse var tirsdag noget højlydt, og han råbte op, og en anden gæst bad ham derfor om at forlade stedet. Der var noget uro og skubberi, og politiet blev tilkaldt. Betjentene anholdt klokken 17.12 en 49-årig mand fra Slagelse, som blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Han blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 18.43.

KORSØR: Stjal guldkæder
En guldsmedeforretning i Nygade i Korsør var mandag klokken 15.20 udsat for et frækt tricktyveri, hvor det lykkedes to tyve at stjæle adskillige halskæder til en værdi af flere tusinde kroner. En mand kom ind i forretningen, og på et noget gebrokkent sprog fik han signaleret, at han gerne ville købe en halskæde, der lå udstillet i vinduet. Mens en medarbejder viste ham kæden, lykkedes det for en medgerningsmand at stjæle flere andre kæder fra udstillingen. “Kunden” droppede købet og forlod forretningen.

Tyvene beskrives som: A: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 35-40 år og 170 cm høj. Han var fedladen, var brun i huden og havde sort, kort hår og lidt mørke skægstubbe. Han talte engelsk. Han var iført sorte sandaler med hælkappe, sorte shorts med skrift på begge lår, sort T-shirt med røde striber over maven samt stjernehimmel på hele brystet, og der stod EMPIRE STATE. Han havde også en grå, ternet sixpence på.B: Mand, østeuropæisk af udseende, ca. 28-35 år og omkring 170-175 cm høj. Han var almindelig af bygning og var brun i huden. Han havde kort, sort hår og et velplejet fuldskæg. Han var iført sorte sneakers med hvid sål, blå cowboyshorts, sort T-shirt med et kranium på brystet med noget rød skrift hen over og en sort cap hvor der på front stod ” KING!”. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen. Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

DALMOSE: 43-årig fik bilen beslaglagt
Politiet standsede fredag klokken 18.55 en 43-årig mand fra Herlufmagle, der kom kørende ad Hovedgaden i Dalmose. Det viste sig, at den 43-årige ikke havde noget kørekort, og at nummerpladerne på den bil, han kørte i, hørte til en helt anden bil. Derfor blev han sigtet for kørsel uden førerret, og da han flere gange tidligere var blevet sigtet for at køre uden kørekort, blev hans bil beslaglagt på stedet.

SLAGELSE OG NYKØBING F.: Tricktyverier i forretninger
To steder i politikredsen har der været det politiet kalder for tricktyverier fra forretninger. Først gik det ud over en Kiosk i Slagelse på Rosengade, hvor en mand klokken 13.46 distraherede ekspedienten mens en anden stjal en del kontantaner fra kasseapparatet. Signalementet af de to mænd er: A. Dansk af udseende, 30-35 år, 175-180 cm høj, almindelig af bygning, hvid hudfarve, kasket, blå T-shirt med en rød stribe. B. Ikke etnisk dansker af udseende, 30-35 år, 175-180 cm, spinkel, brun hud, sort hår, hvid T-shirt med grønne og lilla farver. Næsten samtidig klokken ca. 14 kom først to mænd ind i en farvehandel i Guldborgsundcenteret i Nykøbing F., og lidt efter kom en tredje mand ind. Den tredje mand stillede en masse spørgsmål, og optog ekspedientens opmærksomhed. Kort efter forlod alle tre mænd butikken uden at købe noget, og det blev opdaget, at der manglede kontanter i kasseapparatet. De tre mænd beskrives som A: Dansk af udseende, 35-40 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden, brunt kort hår. B: Dansk af udseende, 35-40 år, 180 cm høj, almindelig af bygning, hvid i huden. C: Dansk af udseende, 35-40 år, 175-180 cm høj, kraftig, hvid i huden. Politiet hører gerne fra vidner, der kan have oplysninger til sagerne.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Holbækvej Hus Torsdag klokken 19.00 – fredag klokken 7.00 Ventilationsanlæg af mærket Nilan 250
Slagelse Roarsvej Hus Lørdag klokken 16.00 – søndag klokken 20.00 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Trompetvej Hus Lørdag klokken 12.30-12.40 Playstation 4 og en bærbar pc af mærket Acer
Slagelse Ingemannsvej Lejlighed Onsdag klokken 21.54 Endnu ikke opgjort
Slagelse Ll. Ebberupvej Landejendom Onsdag klokken 15.55 Endnu ikke opgjort
Slagelse Albert Ibsensvej Lejlighed Tirsdag 15.20 – 19.30 Intet stjålet
Slagelse Bredegade Lejlighed Mandag klokken 19.50 Intet stjålet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Fredag klokken 10.00-13.00 En blev sigtet for at bruge håndholdt mobiltelefon
Slagelse Nordbyen Onsdag klokken 16.00 – 17.30 Fire sigtet for at have kørt så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet, to sigtet for at have kørt på konstruktivt ændret lille knallert, heraf 1 beslaglæggelse med henblik på konfiskation grundet gentagelsesvirkning, fire sigtet for at have brugt håndholdt mobiltelefon under kørslen og to sigtet for ikke at anvende sikkerhedssele under kørslen.
Slagelse Kommune Mandag klokken 15.20 – 21.00 En sigtet for narkokørsel, en sigtet for at køre for stærkt med klip til følge, en sigtet for at have benyttet håndholdt mobiltelefon, en sigtet for kørsel på fortov med knallert, en sigtet for ikke at have medbragt kørekort, en sigtet for kørsel frem for rødt, en sigtet for manglende CVR.nr. på køretøj, to sigtet for ikke at have benyttet sele og en sigtet for ikke at have anvendt sikkerhedsudstyr til barn under 135 cm

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Skovvej Mandag klokken 13.00-15.00 ATK –
bestilt færdselskontrol
318 44 50 km/t 75 km/t Fem klip
Slagelse Vestre Ringgade Mandag klokken 14.16-19.50 ATK 1111 10 50 km/t 64 km/t
Slagelse Nykøbing Landevej Torsdag klokken 06.52 – 10.00 ATK – bestilt færdselskontrol 359 8 80 km/t 124 km/t 1 klip
Slagelse Bjergbygade Onsdag klokken 05.19 – 06.30 ATK – bestilt færdselskontrol 68 6 50 km/t 66 km/t
Slagelse Vestre Ringgade Tirsdag klokken 13.39 – 19.50 ATK 1818 31 50 km/t 78 km/t 5 klip
Skælskør Næstved Landevej Mandag klokken 15.02 – 16.02 ATK – bestilt færdselskontrol 267 2 50 km/t 79 km/t 1 klip
Korsør Storebæltsbroerne Fredag klokken 05.25 – 11.42 ATK 4575 155 110 km/t 158 km/t 4 klip