Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2020/07/20 til 2020/07/28.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SLAGELSE: 35-årig råbte og truede
Mandag klokken 16.18 fik politiet en anmeldelse om, at en mand, havde råbt op og optrådt aggressivt over for andre forbipasserende ved Nymarksskolen på Østre Alle i Slagelse. Politiet fandt hurtigt frem til den pågældende på stedet – det var en 35-årig mand fra byen, der var fuld – og ophidset. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og flere gange kaldte han de fremmødte betjente for bøsserøve og mere i den dur. Han truede også den ene af betjentene med øretæver, og for at få ro på stedet blev den 35-årige anholdt klokken 16.35. Han blev også sigtet for fornærmelig tiltale og for trusler mod politiet. Den 35-årige blev taget med til politistationen i Næstved, og da han ikke kunne tage vare på sig selv, blev han i detentionen indtil klokken 4.53, hvor han blev løsladt igen.

SLAGELSE: Butikstyve stak af
Mandag klokken 19.02 fik politiet en anmeldelse fra Lidl på Sorøvej i Slagelse, hvor det netop var lykkedes to butikstyve at stikke af med forskellige varer i form at tøj, cremer osv. En medarbejder havde fulgt efter to mænd, som var gået ud af forretningen uden at betale for varerne, men det lykkedes ikke at tilbageholde dem. Den ene stak af fra stedet, mens den anden kørte afsted i en tysk indregistreret blå, mindre personbil af ukendt mærke. Tyvene beskrives som:A: Mand, Ikke etnisk dansk af udseende, ca. 25-30 år og 170-175 cm høj. Han var spinkel af bygning og talte fremmedsprog. Han havde mørke bukser påB: Mand, Ikke etnisk dansk af udseende, ca. 40-45 år og 170-175 cm høj. Han var almindelig af bygning bygning.Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen.

KORSØR: 16-årig anholdt efter trusler
En 16-årig fyr fra Korsør blev søndag klokken 2.00 anholdt i Korsør. Det skete, efter at han havde truet en 15-årig fyr med en kniv. Efter truslerne kørte flere politipatruljer til området omkring Caspar Brands Plads, og her blev den 16-årige anholdt. Han er sigtet for trusler og blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen klokken 3.58. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

SLAGELSE: Spraymaling
Fredag klokken 21.00 fik politiet en anmeldelse om, at der tidligere fredag aften var blevet malet med spraymaling på to ejendomme, der begge ligger i Slagelse og har samme ejer. Mistanken blev hurtigt rettet mod en tidligere beboer, og en 24-årig mand uden fast bopæl blev sigtet for groft hærværk og grafitti.

SLAGELSE: To kom op at slås
På vej hjem fra en bytur i Slagelse kom to mænd natten til søndag op at slås i Træskogården i Slagelse. De stridende parter blev skilt ad, og de blev begge to sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Der er tale om en 27-årig mand fra Gørlev og en 31-årig mand fra Slagelse, og de kan nu begge vente en bøde for overtrædelsen.

SLAGELSE: Politiet efterlyser vidner til voldtægtsforsøg
Søndag klokken 22.41 var en 30-årig kvinde udsat for et voldtægtsforsøg. Det skete på Kierulffsvej i Slagelse. Kvinden var nede med affald, da hun blev råbt an af en mand, der stod ude på vejen. Han forklarede, at han havde ondt i hoften og bad om hjælp til at komme hen til sin bil, der holdt i nærheden. Kvinden fulgte manden ud på Rosenkildevej, hvor han trak hende ind bag en hæk og holdt hende fast, mens han trak sine bukser ned. Det lykkedes dog kvinden at sparke sig fri og tilkalde politiet. Kvinden kom ikke noget til, men var naturligvis rystet over oplevelsen, der efterforskes af politiet som forsøg på voldtægt. Gerningsmanden beskrives som:Mand, Ikke etnisk dansk af udseende, ca. 45-55 år, omkring 185-195 cm høj. Han var muskuløs af bygning og var lys i huden. Han lugtede og var usoigneret. Han havde mørke øjne og tæt, sort fuldskæg på 1-2 cm længde. Han talte dansk med accent og havde en mørk hue med ukendt logo på, sort trøje og mørke jeans med bælte.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget omkring gerningstidspunktet. Ring 1-1-4.

KORSØR: Varetægtsfængslet efter røveri
En 23-årig mand fra Korsør blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør i retten. Han er sigtet for medvirken til røveri og for kvalificeret vold, og efter retsmødet, der blev afholdt for lukkede døre, blev han varetægtsfængslet frem til den 20. august.Den 23-årige blev anholdt onsdag aften efter et overfaldt, der skete i en lejlighed i Korsør. Her var en 30-årig mand blevet overfaldet af to bekendte. Gerningsmændene stak ud efter den 30-årige med en kniv, så han fik nogle snitsår, og derefter stjal de bilnøglerne til en bil, som de stak af i sammen med en tredje mand, der ventede udenfor.Torsdag eftermiddag meldte en 24-årig mand fra Slagelse sig selv til politiet. Han er sigtet for overtrædelse af de samme bestemmelser som den 23-årige, og han fremstilles i grundlovsforhør fredag.Politiet efterlyste efter røveriet en Mazda, som var blevet stjålet, men den blev fundet torsdag eftermiddag i Korsør.

SLAGELSE: Spritbilist forårsager færdselsuheld
Torsdag klokken 17.34 blev politiet kaldt til Vestmotorvejen ved Vemmelev, hvor der var sket et færdselsuheld. En Seat med en 54-årig mand fra Korsør ved rattet havde under en undvigemanøvre ramt en Opel, der kørte i andet spor, hvorefter den ramte midterautoværnet og snurrede rundt. Føreren af Opelen var en 24-årig mand fra Faxe, der havde en 24-årig kvinde som passager. Den 54-årige blev alkometertestet, og det viste sig, at han havde en promille, der var et godt stykke højere end det tilladte. Derfor blev han anholdt og sigtet for spirituskørsel. Flere vidner havde set hans kørsel op til uheldet, og de forklarede politiet, at han havde kørt noget aggressivt og havde overhalet indenom, og han blev derfor også sigtet for at overtræde straffelovens bestemmelser om at forvolde fare for liv eller førlighed. Den 54-årige blev kørt til behandling for sine knubs på sygehuset i Slagelse, men ingen andre kom noget til ved uheldet.Det overvejes i øjeblikket, om den 54-årige skal fremstilles i grundlovsforhør senere fredag.

KORSØR: 30-årig udsat for røveri
Politiet blev onsdag klokken 20.31 kaldt til en lejlighed i Korsør, hvor en 30-årig mand var blevet overfaldet af to bekendte. Gerningsmændene havde stukket ud efter den 30-årige med en kniv, så han fik nogle snitsår, og derefter stjal de bilnøglerne til en bil, som de stak af i sammen med en tredje mand, der ventede udenfor. Den 30-årige blev kørt til behandling for sine knubs på sygehuset i Slagelse. Klokken 22.52 anholdt politiet en 23-årig mand fra Korsør, og han blev sigtet for kvalificeret vold. Han fremstilles formentlig i grundlovsforhør i løbet af torsdagen.Politiet har en formodning om, hvem de to andre gerningsmænd er og leder i øjeblikket efter dem, og politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger om den stjålne bil. Det er en gråmetallic Mazda 6, årgang 2003, med registreringsnummer VH 41087.

SLAGELSE: Råbte efter politiet
En 19-årig mand fra Slagelse blev anholdt onsdag aften klokken 19.51 i Lystanlægget på Parkvej i Slagelse. Han havde optrådt støjende og fornærmende og råbte bøssesvin efter politibetjentene. Da de henvendte sig til ham for at få en forklaring, ville han ikke oplyse sit navn eller sin fødselsdag. For at få ro på stedet blev han anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og retsplejeloven. Den 19-årige blev løsladt igen klokken 21.20.

SLAGELSE: Smed med kanonslag
Onsdag klokken 21.28 fik politiet en anmeldelse om, at der var blevet kastet med kanonslag på Nytorv i Slagelse, mens der var flere mennesker til stede. Vidner udpegede en 18-årig mand fra Slagelse, og han blev på stedet sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: Bremsetest på motorvejen
Tirsdag klokken 9.30 indløb en anmeldelse fra en bilist, der kørte på Vestmotorvejen ved Slagelse i en turistbus med passagerer. Bussen var netop blevet overhalet af en anden bil, som trak ind foran bussen og bremsede hårdt op, så buschaufføren også måtte bremse for at undgå et sammenstød. Den pågældende bilist bliver nu kontaktet af politiet for at få en forklaring på den skræmmende adfærd, og det skal herefter vurderes, om der skal ske sigtelse i sagen.

SLAGELSE: Brand i cykelskur
Tirsdag klokken 12.44 rykkede politi og brandvæsen ud til en mindre brand, der var brudt ud i et cykelskur i en baggård i Løvegade i Slagelse. En 59-årig mand havde brugt en ukrudtsbrænder, og den havde antændt noget træbeklædning. Branden blev hurtigt skullet, og den 59-årige blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

KORSØR: Ville ikke sige, hvem der havde brugt hans bil
I fredags fik politiet en anmeldelse om, at en bilist havde overtrådte en stribe færdselsregler i Korsør omkring klokken 14.15. Blandt andet havde bilisten kørt den forkerte vej i en rundkørsel var kørt over for rødt på Caspar Brands Plads, og en ældre kvinde var væltet på cykel. Mandag fik politiet kontakt til bilejeren, der imidlertid ikke ville oplyse, hvem der havde kørt hans bil. Derfor blev han sigtet for ikke at opfylde sin oplysningspligt, sådan som det fremgår af færdselsloven. Der er tale om en 20-årig mand fra lokalområdet, der nu kan vente en bøde på 2.500 kroner.Færdselslovens § 65Ejeren (brugeren) af et køretøj skal efter anmodning fra politiet oplyse, hvilke personer der som førere har benyttet køretøjet.

SLAGELSE: Ukrudtsbrænder satte ild på skur
Brandvæsen og politi blev mandag klokken 11.49 kaldt til Ydunsvej i Slagelse, hvor der var udbrudt brand i en garage. En 43-årig mand havde været i færd med at svide ukrudt på terrassen med en ukrudtsbrænder, men ilden fik fat i et skur. Brandvæsenet fik slukket ilden, en skuret blev beskadiget. Den 43-årige mand blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

SLAGELSE: Skænderi og skubberi – to sigtet efter ordensbekendtgørelsen
Politiet blev mandag klokken 20.38 kaldt til Sct. Mikkelsgade i Slagelse, hvor to mænd var kommet op at skændes og havde skubbet til hinanden, så den ene mistede balancen og faldt omkuld. Det var en 53-årig og en 57-årig mand, begge fra Slagelse, og de blev skilt ad og hver især sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: Skød med luftgevær – varetægtsfængslet efter grundlovsforhør
Politiet fik lørdag klokken 21.03 en anmeldelse om, at en uoverensstemmelse på en adresse nord for Slagelse var endt med, at der blev affyret et skud med et luftgevær, som ramte en 29-årig mand i hånden. Politiet rykkede ud til stedet, og her blev en 41-årig mand fra Slagelse anholdt og sigtet for kvalificeret vold. Den anholdte blev søndag fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til den 5. august.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Sagavej Hus Lørdag klokken 2.44 Ikke umiddelbart stjålet noget
Slagelse Holmstrupvej Hus Onsdag klokken 17.00 – torsdag klokken 17.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Flakkebjerg Hovedgade Hus Torsdag klokken 23.30 – fredag klokken 7.10 Tre spisebordsstole, en kontorstol og figurer af Kay Bojesen

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Karise/Slagelse   Tirsdag klokken 15.30-22.00 39 køretøjer blev standset og kontrolleret. Det resulterede i 15 sigtelser: En blev sigtet for overtrædelse af knivloven, en for at overhale ud over en spærrelinje, en havde ikke sit kørekort med, tre blev sigtet for at køre uden sikkerhedssele, to for at bruge håndholdt mobil, en for kørsel uden førerret og en for at overlade sin bil til en person, der ikke havde kørekort.
To blev sigtet for narkokørsel. Den ene blev standset i
Slagelse, hvor tre trafikanter også blev sigtet for at køre for hurtigt – én står til en betinget frakendelse og en til et klip i kørekortet

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Fredag klokken 5.36-11.15 ATK 3247 118 110 km/t 160 km/t Tre klip
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Søndag klokken 14.02-19.20 ATK 6681 247 110 km/t 167 km/t Fem klip og to betingede frakendelser

 

Del på sociale medier