I Sct. Peders Kirke slår de dørene op for en lang række forskellige kulturelle aktiviteter og fællesskaber. Der er noget for enhver smag, og der er sikkert også noget for jer.

Her fejres gudstjeneste og lyttes til Guds ord, de beder, lytter til musik og synger salmer. Her døbes sognets børn og voksne, her modtager du nadveren, her vies elskende og vi tager afsked med vores kære døde. Det er også i kirken, sognets unge konfirmeres. I kirkerne afholdes der også Fyraftensrefleksioner, Bøn & Brunch, koncerter og andre arrangementer og særgudstjenester – både for voksne og børn.

I Sogneladen samles forskellige grupper af menigheden til flere typer arrangementer, møder og sammenkomster. Udover konfirmandforberedelsen og minikonfirmander, er Sogneladen fx også ramme om Onsdagstræf med foredrag og samvær for sognets ældre, og Læsekredsen.

Dit Slagelses fotograf, Anne Beth Witte, var forbi med kameraet og fik fanget disse stemningsbilleder. Du kan læse mere om kirken her. Har du taget et billede af Slagelse og omegn, er du velkommen til at indsende det til redaktion@dit-slagelse.dk.