Den 15. august kl. 12-16 afholdes eventet “Børnekøredag og Superbiler”

Strada Auto, et multimærkebilhus i Slagelse, og racerkøreren Mikkel C, som er mangeårig ambassadør for Børns Voksenvenner, afholder et stort event med biloplevelser, for børn i alle aldre. Arrangementet er lavet i samarbejde med foreningen Børns Voksenvenner Slagelse.

Eventet “Børnekøredag og Superbiler” afholdes til fordel for Børns Voksenvenner, og hvor børn til og med 14 år, kan få en gratis køretur i de mange specielle biler, som spænder fra veteranbiler fra 30’erne til muskelbiler med op til ca 700 HK.

Der køres fra Strada Auto, ad motorvejen til afkørsel 38 og retur.

Overskuddet tilfalder Børns Voksenvenner.

Derudover vil der være konkurrencer og mange andre sjove aktiviteter på dagen. F.eks. kan man køre race i simulatorer, der er arrangeret af Tårnborg eSport og Korsør Gokart Klub. Her kan man vinde flotte præmier, sponsoreret af Eva Solo.

Man kan også nyde synet og ikke mindst lyden, af de mange Unikke og flotte udstillingsbiler, her kan blandt andet opleves Mikkel C’s Mercedes-racer.

Personer over 14 år kan købe en tur for kr. 250,00. Det vil være muligt at købe diverse grillmad og drikke på pladsen. Overskud fra arrangementet, går ubeskåret til Børns Voksenvenner Slagelse.

Hvornår: Lørdag den 15. august kl 12:00 – 16:00.
Åbning ved fhv. borgmester og MF Stén Knuth.
Hvor: Strada Auto aps, Trafikcenter Alle 23, 4200 Slagelse

Om Børns Voksenvenner
Børns Voksenvenner er en frivillig forening, der stræber efter at gøre en livsvarige, positiv forskel for børn og unge, der har et spinkelt voksennetværk eller oplever svære familieforhold. Foreningen blev stiftet af Gerd Augsburg i 1990. 30 år senere er Børns Voksenvenner en landsdækkende frivillig forening, der i år (2020) afholder 30-års jubilæum den 12. september.

Pressefoto
Del på sociale medier