Oplev lyden fra Mikkel C’s Mercedes racer og mærk suset i maven, fra flere hundrede løsslupne hestekræfter, når racerkøreren Mikkel C indbyder til Børnekøredag & Superbiler i Slagelse, for børn og voksne, og hvor DU kan komme med ud og køre – GRATIS for børn op til og med 14 år. Det sker lørdag den 15. august kl. 12.00-16.00.

Arrangementet er et velgørenhedsarrangement, hvor overskuddet går til BROEN, Slagelse – en forening, der hjælper udsatte børn til et aktivt fritidsliv.

Vi har på dagen samlet en masse unikke biler – lige fra klassiske veteraner fra 30’erne til moderne superbiler. – og du har mulighed for at få en tur ud på motorvejen som passager i en af de spændende biler.

Der vil udover de mange biler på pladsen, være andre aktiviteter; f.eks. konkurrencer på simulator, hvor du kan vinde præmier sponseret af Eva Solo og VIP-billetter som gæst hos Mikkel C til Night-race på Padborg Park.

Der vil også være korte foredrag.

Mikkel C stiller naturligvis også op med hans fuldblods Mercedes AMG-GT4 racerbil!

Priser på køreture:
Børn til og med 14 år: GRATIS. (værge ifølge med barn, har mulighed for at køre gratis med, hvis antal siddepladser i pgld. bil, tillader dette).
Personer over 14 år: kr 250,00.

Overskuddet går til velgørende formål for børn i Slagelse Kommune.

Vi og vore godhjertede superbil-ejere, vil nemlig gerne gøre det muligt for især børn, at få muligheden for denne oplevelse, som ikke alle, ellers ikke har muligheden for.

Du er som privatperson eller klub, også meget velkommen til at komme og deltage med kørsel med børn, eller udstille dit unikke køretøj. Vil du sikre dig en plads, skal tilmelding af dit køretøj ske på billetter@mikkelc.com
Der kan købes div grill-mad og drikke (ex. alkohol) på pladsen.

Uddrag af nogen af de biler der har tilmeldt sig på dagen:
Mercedes – Toyota Supra A90 – Toyota Soarer – Nissan Z350 – Porsche – Cadillac årg 1940 – US Politibil årg 1968 – MG-V8 – Ford Mustang – Volvo Amazon – Corvette – Citroén TA 11 – og m.fl.

Praktisk information:
Åbning kl 12:00 v/ fhv. borgmester og MF Stén Knuth.
Køreture bookes på dagen ved fremmøde, efter først til mølle-princippet. Der kan være begrænset antal pladser ledige til nogle af køretøjerne.

Gratis adgang.

Vi glæder os til at se dig!

OBS.!! VIGTIGT: Vi respekter Corona-restriktionerne og håndterer dem 110%..!
Dvs. at mundbind er påkrævet for alle passagerer i bilerne, og at mundbind, kan blive et krav på pladsen, hvis der er mange gæster.
Vi sælger mundbind på pladsen til vores kostpris.
Vi opfordrer til at i selv medbringer mundbind – og vi sørger for masser af afspritningsdepoter.

Se mere her

Pressefoto