Liselund er klar til igen at byde velkommen til nye, fælles oplevelser. De forsøger at efterleve alle myndighedspåbud og anbefalinger – så de sammen med deltagernes ansvarlighed kan holde højskolekurser og arrangementer i trygge rammer.

Lysten til at lære og få gode oplevelser i fællesskab med andre er helt usvækket, måske øget – også hos seniorerne. Derfor har alle Liselunds kurser pæne tilmeldinger – enkelte næsten udsolgte.

Meget af udlejningen til virksomheder, institutioner og private er flyttet til efteråret, så i perioder bliver der meget travlt i huset.

Det er fortsat muligt at deltage i et eller flere foredrag på de enkelte kurser.

Sommerhøjskolen 17. – 21. august 2020
Årets tema er ”I krig og kærlighed”
Per Stig Møller: Hvorfor gå i krig? Om etik, politik og krig under og efter 2. verdenskrig
Gorm Harste: Krigen og dens væsen
Thomas Harder: Om krigens helte, skurke, kærlighed, myter og sandheder
Lars Bisgaard: Om Christian 2.’s tid, blodbadet i Stockholm og kærligheden til Dyveke
Tine Lindhardt: Fri os fra det onde – om krigens ondskab og Guds kærlighed
Ivan Z. Sørensen: Det store i livet og kunsten – om Karen Blixen, krigen og kærligheden Niels Bo Poulsen: Kunsten at føre krig og vinde fred – historiske og nutidige erfaringer Pia Søltoft: Kærligheden tror alt, håber alt, udholder alt
Anette Lassen: At elske og slås, om magt, elskov, køn og slægt i sagaer og kvad Marianne Stidsen: Den store nordiske kulturkamp om sproget, kønnet og identiteten Vinca Wiedemann: Om krig og kærlighed på film med filmeksempler om 2. verdenskrig Søren Bo Jensen: Krigens ultimative pris og erfaringer som kontaktofficer

Tilmeld dig her

Foto: ABW