En lidt mere end frisk sydvestenvind gav en lille skår i glæden ved et ellers vellykket fælles arrangement mellem Svøm Slagelse Korsør og Korsør Sejlklub ved Korsør Aqtive days, hvor også svømmere fra svømmeklubbens Open Water-afdeling deltog.

De to klubber præsenterede stand up paddle board og livredning i den gamle Halsskov Færgehavn. En masse børn fik prøvet kræfter med livredning, mens den stærke vind for især nogle af de mindre børn punkterede drømmen om en tur på paddle board.

“Det er ikke sidste gang vi går sammen med andre for at skabe aktive oplevelser,” fortæller Camilla Ørberg fra Svøm Slagelse Korsør, der glæder sig over en vellykket dag med stor interesse fra både børn og voksne.

“Det er dejligt, at så mange kiggede forbi – ikke mindst, når man tænker på, at vi kun måtte være 100 ad gangen på grund af Corona”.

Midler fra sommerpuljen i Slagelse Kommune har været med til at sikre, at Svøm Slagelse Korsør og Korsør Sejlklub kunne stable en spændende vandoplevelse på benene ved vanddagen.

Alt i alt var det en super dag, selv om blæsten pustede lidt ekstra i den gamle havn.

Pressefoto