Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2020/07/27 til 2020/08/04.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SLAGELSE: Sigtet for butikstyveri
Politiet fik torsdag klokken 15.30 en anmeldelse om, at en mand havde stjålet en jakke fra en tøjbutik på Nytorv i Slagelse. Kort efter var tyven retur på stedet, hvor han optrådte provokerende og væltede et par mannequindukker. Da politiet ankom til stedet, blev betjente kontaktet af to 14-årige drenge, der fortalte, at den pågældende havde truet med, at hvis han havde haft en kniv, ville han stikke dem ned. Klokken 16.48 anholdt politiet en 22-årig mand fra Slagelse. Han blev sigtet for butikstyveri, for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og for trusler på livet. Den 22-årige blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 17.55.

SKÆLSKØR: Bil landede på taget
En 76-årig mand fra Skælskør var tirsdag klokken 12.29 uden for et færdselsuheld. Det skete på Maglebyvej i Magleby lidt uden for Skælskør, hvor den 76-årige mistede herredømmet over sin bil, som rullede rundt og landede på taget efter at have nedlagt et antenneskab. Den 76-årige kom ikke umiddelbart noget til ved uheldet, men blev kørt til sygehuset i Slagelse til et rutinetjek. Der var ingen indikation af, at bilisten var spirituspåvirket, men uheldet skete formentlig på grund af et øjebliks uopmærksomhed.

SLAGELSE: 35-årig råbte og truede
Mandag klokken 16.18 fik politiet en anmeldelse om, at en mand, havde råbt op og optrådt aggressivt over for andre forbipasserende ved Nymarksskolen på Østre Alle i Slagelse. Politiet fandt hurtigt frem til den pågældende på stedet – det var en 35-årig mand fra byen, der var fuld – og ophidset. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og flere gange kaldte han de fremmødte betjente for
bøsserøve og mere i den dur. Han truede også den ene af betjentene med øretæver, og for at få ro på stedet blev den 35-årige anholdt klokken 16.35. Han blev også sigtet for fornærmelig tiltale og for trusler mod politiet. Den 35-årige blev taget med til politistationen i Næstved, og da han ikke kunne tage vare på sig selv, blev han i detentionen indtil klokken 4.53, hvor han blev løsladt igen.

SLAGELSE: Butikstyve stak af
Mandag klokken 19.02 fik politiet en anmeldelse fra Lidl på Sorøvej i Slagelse, hvor det netop var lykkedes to butikstyve at stikke af med forskellige varer i form at tøj, cremer osv. En medarbejder havde fulgt efter to mænd, som var gået ud af forretningen uden at betale for varerne, men det lykkedes ikke at tilbageholde dem. Den ene stak af fra stedet, mens den anden kørte afsted i en tysk indregistreret blå, mindre personbil af ukendt mærke. Tyvene beskrives som:A: Mand, Ikke etnisk dansk af udseende, ca. 25-30 år og 170-175 cm høj. Han var spinkel af bygning og talte fremmedsprog. Han havde mørke bukser påB: Mand, Ikke etnisk dansk af udseende, ca. 40-45 år og 170-175 cm høj. Han var almindelig af bygning bygning.Politiet hører gerne fra vidner, der har oplysninger til sagen.

KORSØR: 16-årig anholdt efter trusler
En 16-årig fyr fra Korsør blev søndag klokken 2.00 anholdt i Korsør. Det skete, efter at han havde truet en 15-årig fyr med en kniv. Efter truslerne kørte flere politipatruljer til området omkring Caspar Brands Plads, og her blev den 16-årige anholdt. Han er sigtet for trusler og blev afhørt på politistationen i Slagelse, inden han blev løsladt igen klokken 3.58. De sociale myndigheder er underrettet om sagen.

SLAGELSE: Spraymaling
Fredag klokken 21.00 fik politiet en anmeldelse om, at der tidligere fredag aften var blevet malet med spraymaling på to ejendomme, der begge ligger i Slagelse og har samme ejer. Mistanken blev hurtigt rettet mod en tidligere beboer, og en 24-årig mand uden fast bopæl blev sigtet for groft hærværk og grafitti.

SLAGELSE: To kom op at slås
På vej hjem fra en bytur i Slagelse kom to mænd natten til søndag op at slås i Træskogården i Slagelse. De stridende parter blev skilt ad, og de blev begge to sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Der er tale om en 27-årig mand fra Gørlev og en 31-årig mand fra Slagelse, og de kan nu begge vente en bøde for overtrædelsen.

SLAGELSE: Politiet efterlyser vidner til voldtægtsforsøg
Søndag klokken 22.41 var en 30-årig kvinde udsat for et voldtægtsforsøg. Det skete på Kierulffsvej i Slagelse. Kvinden var nede med affald, da hun blev råbt an af en mand, der stod ude på vejen. Han forklarede, at han havde ondt i hoften og bad om hjælp til at komme hen til sin bil, der holdt i nærheden. Kvinden fulgte manden ud på Rosenkildevej, hvor han trak hende ind bag en hæk og holdt hende fast, mens han trak sine bukser ned. Det lykkedes dog kvinden at sparke sig fri og tilkalde politiet.Kvinden kom ikke noget til, men var naturligvis rystet over oplevelsen, der efterforskes af politiet som forsøg på voldtægt.Gerningsmanden beskrives som:Mand, Ikke etnisk dansk af udseende, ca. 45-55 år, omkring 185-195 cm høj. Han var muskuløs af bygning og var lys i huden. Han lugtede og var usoigneret. Han havde mørke øjne og tæt, sort fuldskæg på 1-2 cm længde. Han talte dansk med accent og havde en mørk hue med ukendt logo på, sort trøje og mørke jeans med bælte.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har bemærket noget omkring gerningstidspunktet. Ring 1-1-4.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Kierulffsvej Lejlighed Mandag klokken 14.00-lørdag klokken 09.00 Smykker
Skælskør Højen Hus Mandag klokken 11.30 – torsdag klokke 8.30 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Slagelse Sagavej Hus Lørdag klokken 2.44 Ikke umiddelbart stjålet noget

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Skælskør Kobækvej Mandag klokken 18.00 – 19.20 Hastighedskontrol – 6 køretøjer standset. Seks sigtelser for hastighedsovertrædelse, herunder 5 klip og 1 betinget frakendelse

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Type Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Sønderås Mandag klokken 14.04 – 16.30 ATK – bestilt færdselskontrol 29 1 50 km/t 61 km/t
Slagelse Skælskør Landevej Mandag klokken 10.38 – 13.15 ATK 225 6 70 km/t 90 km/t

 

Del på sociale medier