Den Slagelse-baserede virksomhed Top Partners mander op med erfaren salgs- og udviklingskonsulent. Anja Smaakjær skal fremover stå for at videreudvikle virksomhedens forskellige forretningsområder og være med til at føre de mange gode ideer ud i livet.

Socialpædagog og udviklingskonsulent Anja Smaakjær er seneste medarbejder hos den succesfulde Slagelse-virksomhed Top Partners, der leverer ydelser til sundhedssektoren og det pædagogiske område

Anja Smaakjær, 60, er tiltrådt her i midten af august og vil som salgs- og udviklingskonsulent blandt andet skulle varetage forretningsudviklingen af såvel eksisterende som kommende forretningsområder for Top Partners, der har eksisteret siden 2000.

Bred baggrund
Anja Smaakjær er uddannet socialpædagog og har desuden en master i Ledelse og Organisationsudvikling samt en projektlederuddannelse. Hun kommer til Top Partners med en bred baggrund inden for handikap- og psykiatriområdet i både den offentlige sektor og i det private erhvervsliv.

“Det tiltaler mig meget at arbejde i en virksomhed, hvor der er kort fra tanke til handling. Og så brænder jeg ganske enkelt for at være med til at videreudvikle de tilbud og ydelser, som Top Partners – i samarbejder med vores kunder – kan tilbyde borgerne,” siger Anja Smaakjær, som er født og opvokset i Slagelse.

En virksomhed med gang i
Hun kommer til en virksomhed, der er anerkendt for sin høje kvalitet og et meget kreativt miljø med højt til loftet og plads til gode ideer.

Foruden ydelser til sundhedssektoren og det pædagogiske område tilbyder Top Partners desuden hjemmeservice i private hjem under fritvalgsordningen og pædagoger til en række forskellige støtteordninger, hvilket sker i tæt samarbejde med underleverandører.

Top Partners, som har 12 ansatte på kontoret i Slagelse, dækker Sjælland og øerne og er ejet af sygeplejerske Pia Larsen. Foruden Top Partners står hun også bag søstervirksomhederne Top Fritvalg, Top Hjernetræning, Center for Familiesundhed samt CarePartner. Alle virksomheder har til huse på Lindevej i det centrale Slagelse.

Netop Center for Familiesundhed, der leverer ydelser til både den private og offentlige sektor inden for det psykiske, funktionelle og kognitive område, bliver ét af de første fokusområder for den nytiltrådte konsulent.

 

Pressefoto