Den voksne generation kender jo nok alle den gamle scorereplik.

Det var også den der var udgangspunktet, da Finn Møller, indehaver af MØLLER i mejeriet – kunstgalleri, i Kirke Stillinge tæt ved Slagelse gik i gang med at lave sin egen samling af frimærker.

Ideen var at lave en udstilling med 50 keramiske værker, hvor de fleste måler ca 19*21 cm, og hvor motiverne var frit fortolket. Udstillingen åbnede efter at galleriet havde været lukket i starten af Covid19, kort efter påske.

Til trods for at besøgstallet i starten af foråret ikke var så voldsomt stort, har han solgt over forventning, og fra at være et projekt hvor Finn Møller skulle have noget at foretage sig i covid19 krisen, er det nu fridagene som bliver brugt på hans eget keramikværksted.

Et rigtig godt salg – fridagene er taget i brug.

”Det kom noget bag på mig at der var så stor interesse for en lidt gammeldags ting som et frimærke, som vi jo efterhånden ikke bruger mere. Jeg har indtil nu solgt rigtig mange, men jeg prøver at følge med efterspørgslen og sørger altid for at have mindst 40 værker i udstillingen, så der er noget at kigge på,” fortæller Finn Møller.

“Mit udtryk er jo mest til den lidt karikerende side, men det kommer da bag på mig, at Nuser i min version er et af de mest solgte mærker! Men motiverne spænder lige fra Fastfood til medlemmer af kongehuset, man skal bare kigge godt efter,” tilføjer han.

MØLLER i mejeriet
Støvlebækvej 1a, Kirke Stillinge, 4200 Slagelse
Tlf. 2943947
www.kunstmejeriet.dk

Pressefoto
Pressefoto