Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2020/09/14 til 2020/09/22.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

SLAGELSE: Butikstyv med dvd-afspiller
I går klokken 11.15 spadserede en 47-årig mand fra Ringsted ud gennem kasselinjen i Bilka på Idagårdsvej i Slagelse uden at betale for en dvd-afspiller og et mobilcover. En ansat i varehuset opdagede det og fik stoppet den 47-årige. Politiet blev tilkaldt, og den 47-årige blev sigtet for butikstyveri.

SLAGELSE: Mand tissede på legeplads
Politiet blev i går klokken 13.08 ringet op af en anmelder, som fortalte, at der på en legeplads på Garvergårdsvej i Slagelse lå en meget fuld mand og kastede op. Et par minutter senere kom politiet til stedet, hvor de kunne konstatere, at den fulde mand nu stod og tissede. Det drejer sig om en 32-årig mand fra Sorø, som blev bortvist med en sigtelse efter ordensbekendtgørelsen.

KORSØR: Hjemmerøveri – politiet efterlyser vidner
På en adresse i Fasanhaven i Korsør blev en 85-årig kvinde lørdag aften kl. 21.37 overrasket af en gerningsmand, der trængte ind i hendes stuelejlighed. Gerningsmanden forlangte at få penge, samtidigt med at han truede hende med et koben. Efter at have gennemrodet lejligheden løb han fra stedet med et mindre kontantbeløb. Gerningsmanden beskrives som:Efter at have forladt gerningsstedet løb han til en bil, som holdt i nærheden. Det drejer sig formentlig om en mørkegrå Toyota eller VW Polo-lignende hatchback. Han kørte herefter fra stedet mod Halskovvej, hvor bilen drejede mod nord.Politiet er interesseret i at høre fra vidner, der har set noget i området eller kan genkende gerningsmanden. Ring til politiet på tlf. 1-1-4.

KORSØR: Vejledt om hastighedsgrænsen
Politiet fik søndag klokken 16.24 en anmeldelse om, at en bilist havde kørt meget hurtigt på Motalavej i Korsør, og at det vist ikke var første gang. Politiet tog efterfølgende kontakt til ejeren af bilen, som blev vejledt om hastighedsgrænser og om at optræde hensynsfuldt i trafikken. Han beklagede, at han havde været til ulempe.

SLAGELSE: Smadrede rude i bussen
En 21-årig kvinde fra Slagelse blev søndag eftermiddag sigtet for hærværk. Det skete, efter at hun havde slynget en pose med flasker ind i en rude i en bus på Ingemannsvej i Slagelse. Hun var netop blevet afvist fra bussen, fordi hun ikke havde nogen billet. Der venter nu en bøde og et erstatningkrav.

SLAGELSE: Hash
Politiet var fredag klokken 21.19 på patrulje i Slagelse midtby, da de mødte en 23-årig mand fra Slagelse, der viste sig at have et gram hash og en færdigrullet joint på sig. Han blev derfor sigtet for at overtræde lov om euforiserende stoffer.

KORSØR: Færdselskontroller
I går var færdselspolitiet igen på banen med hastighedsmålinger i Korsør. Mellem klokken 7.06 og 9.10 stod den automatiske trafikkontrol på Tårnborgvej, hvor den tilladte hastighed er 50 km/t. Der blev målt 617, og af dem var der 47, som kørte for hurtigt. Den højeste hastighed blev målt til 70 km/t, og to kan se frem til et klip i kørekortet.Igen mellem klokken 12 og 15 holdt et par færdselsbetjente øje med trafikken på Motalavej i Korsør. Her var der tre, som kørte for hurtigt. De står alle til et klip i kørekortet, da de kørte mere end 30% for hurtigt i en byzone – den højeste hastighed blev målt til 74 km/t. Desuden var der to som blev noteret for at tale i håndholdt mobiltelefon, og en der ikke havde godkendt sikkerhedsudstyr til børn.

SLAGELSE, SKÆLSKØR OG RUDS-VEDBY: Knallerter
I det forgangne døgn er vi rundt om i kredsen stødt på en flere knallerter, der ikke helt overholdt færdselslovgivningen. Klokken 15.20 kom en 16-årig dreng kørende ad Holbækvej i Slagelse på en knallert der blev målt til at kunne køre noget hurtigere end tilladt. Fem minutter efter kom endnu en 16-årig dreng kørende på knallert ad Thorvaldsensvej i Slagelse, som også havde en alt for hurtig knallert. De blev begge sigtet efter færdselsloven.Klokken 16.45 kom en 15-årig dreng kørende på knallert ad Dybkær i Tranderup ved Skælskør, da han blev standset af en politipatrulje. Betjentene mistænkte ham for at være påvirket af euforiserende stoffer, så han blev anholdt og sigtet for at køre i påvirket tilstand og taget med for at få taget en blodprøve. Det viste sig desuden, at den 15-åriges knallert var ændret, så den kunne køre hurtigere end tilladt og da det var anden gang, at politiet havde standset ham, blev hans knallert beslaglagt.Politiet fik i går klokken 18.58 en anmeldelse om, at der var en del unge fyre på knallerter, der drønede rundt på Skolegade i Ruds-Vedby. Kort efter var en politipatrulje på stedet, og alle knallerterne blev kontrolleret. En 17-årig ung mand blev sigtet efter færdselsloven på grund af fejl og mangler på sin knallert, og fordi den ikke var forsikret eller indregistreret.

KORSØR: Adskillige klip til trafikanterne
Onsdag aften var færdselspolitiet igen på banen med hastighedsmålinger i Korsør. Mellem klokken 17.54 og 18.46 blev laseren stillet op på Tårnborgvej, og 32 køretøjer blev kontrolleret. En blev målt til at køre 30% for hurtigt og fik dermed sit tredje klip i kørekortet inden for tre år. Det betyder, at førerretten bliver inddraget, og at bilisten skal bestå en kontrollerende køreprøve for at få sit kørekort igen. Desuden kommer der til bøde til. En blev sigtet for at bruge håndholdt mobil under kørslen. Fra klokken 18.55-19.24 fortsatte kontrollen på Halskovvej. 12 køretøjer blev standset og kontrolleret, og en enkelt blev sigtet for at køre mere end 30% for hurtigt, hvilket også giver et klip i kørekortet. Fra klokken 20.00-21.22 var politiet på Skovvej, hvor 67 køretøjer blev standset og kontrolleret. Syv blev sigtet for at køre mere end 30% for hurtigt, og de får alle et klip i kørekortet. En enkelt blev mål til svimlende 119 km/t. Hastighedsbegrænsningen er 60 km/t, og det giver en betinget frakendelse af kørekortet.

DALMOSE: Skydevåben og narko
Efter et tip om at der skulle foregå noget ulovligt på en adresse i Bøgelunde, ransagede politiet i går formiddags et hus. Her fandt betjentene både skydevåben og en del narko. En 37-årig mand blev anholdt og sigtet i sagen, og han fremstilles i dag klokken 9.30 i grundlovsforhør ved retten i Næstved.

KORSØR: Høj hastighed og ulovlige knallerter
Færdselspolitiet holder i øjeblikket et vågent øje med trafikanterne i Korsør, og mandag blev der afviklet tre færdselskontroller i lokalområdet: Fra klokken 13.50-15.42 stod politibetjentene klar med lasermåleudstyret på Ørnumvej, hvor man højst må køre 50 km/t. Her blev 13 målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, mens en ræsede afsted med 106 km/t, og det giver en ubetinget frakendelse af kørekortet. Den kørsel kandiderer vist til betegnelsen “vanvidskørsel”.En blev sigtet for at køre på motorcykel uden førerret, en for at overhale højre om og en fører af en varebil blev sigtet for ikke at have forsynet bilen med CVR-nummer. Mellem klokken 18.07 og 18.59 fortsatte kontrollen på Tårnborgvej: En blev målt til at køre 30% hurtigere end tilladt, og en knallertkører blev standset med en passager bagpå – som ikke havde styrthjelm på. Knallerten kunne køre hurtigere end tilladt, og på den 20-årige passager fandt politiet 5,2 gram hash, 0,23 gram kokain og dolk med en klinge på 8,5 cm. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af både færdselsloven, knivloven og lov om euforiserende stoffer.En hastighedsoverskridelse på 100% giver en frakendelse af kørekoret i mindst seks måneder. Bøden er i udgangspunktet 5.000 kroner, hvortil kommer et højhastighedstillæg på 1.000 kroner.

KORSØR: Fokus på færdsel
Der har i den seneste periode været en del eksempler på, at nogen i Korsør by ikke kan finde ud af at følge færdselsreglerne. Politiet er selvfølgelig til stede med færdselskontroller og hastighedsmålinger, men vi vil også meget gerne have borgernes hjælp til at finde frem til trafiksynderne. Så tøv ikke med at kontakte politiet, hvis du fx har optagelser af hasarderet kørsel, et registreringsnummer, eller andre oplysninger, der kan hjælpe os til at finde frem til fartsynderne. I lørdags målte politiet hastigheden på Tårnborgveje mellem klokken 17.13 og 18.43. Her blev 24 målt til at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t, og der venter et klip og en betinget frakendelse til to af de hurtige. Kontrollen fortsatte Halsskovvej mellem klokken 19.30 og 21.30, hvor fire overtrådte den tilladte hastighed, og mellem klokken 19 og 20.43 stod den automatiske trafikkontrol på Revvej, hvor alle de målte overholdt hastighedsgrænserne.

KORSØR: Rettede sig ikke efter politiet
Lørdag klokken 1.15 fik politiet en anmeldelse om, at der var noget uro i baggård til en ejendom i Skolegade i Korsør, og der måske blev knust ruder på stedet. Det var dog ikke ruder, det var gået ud over, men der var smadret en del flasker. Der var også nogle unge mennesker forsamlet, og de blev bedt om at forlade stedet. På nær en enkelt rettede de sig efter politiet, for en 19-årig kvinde fra Korsør ville ikke gå fra stedet. Hun blev anholdt klokken 1.40 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. For at få ro på stedet blev hun taget med til politistationen i Slagelse, og hun blev løsladt klokken 2.32.

SLAGELSE: Bøde for at slås
En politipatrulje, som natten til søndag var i Slagelse midtby, måtte klokken 2.00 skille to mænd ad, som var kommet op at slås. Det skete i Skovsøgade, og der var tale om en 19-årig mand fra Sorø, som var kommet i klammeri med en 20-årig mand fra Korsør. De blev begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, og den 19-årige blev kortvarigt anholdt på stedet. De kan nu vente en bøde på 3.000 kroner hver for overtrædelsen.

SLAGELSE: Fængselsstraf for at have pistol og stoffer
Søndagen fik formentlig et andet forløb for en 28-årig mand fra Slagelse, end han havde regnet med. Den endte nemlig i retten i Næstved, hvor han blev idømt en fængselsstraf på 2 år og 6 måneder, og han blev overført til afsoning af straffen med det samme.Natten til søndag fik politiet en anmeldelse om, at der blev spillet høj musik i en lejlighed i centrum af Slagelse, og politiet rykkede ud for at få nattero. Der lugtede mistænkeligt af hash i lejligheden, og de tilstedeværende virkede da også påvirket. Derfor blev lejligheden ransaget, og her fandt politiet dels 18,96 gram kokain, 148 gram hash og 5,11 gram MDMA, dels en pistol med ammunition. I første omgang blev fem personer anholdt, men mens de fire blev løsladt løbet af søndagen, blev den 28-årige fremstillet i grundlovsforhør.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Slagelse Herthalund Villa Torsdag kl. 17.00-søndag kl. 21.05 Intet stjålet

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar
Slagelse Munkebakken Torsdag klokken 07.45 – 08.15 Én bilist fik en bøde for overtrædelse af færdselsloven
Korsør Motalavej Onsdag klokken 12.00-15.00 Seks sigtelser: Tre for at have kørt med hastigheder, der udløste klip. Højeste hastighed var 74 km/t i byzone. To blev sigtet for at have anvendt håndholdt mobiltelefon, og en for ikke at have anvendt godkendt sikkerhedsudstyr til barn under 135 cm.
Slagelse Ukendt Onsdag klokken 15.00-17.00 Syv sigtelser: En for at have kørt for hurtigt. Det gav et klip. To sager om knallerter, der kunne køre mere end det tilladte. Det gav to frakendelser af retten til at føre lille knallert. En sigtet for at køre på motorcykel, trods et kørselsforbud. En sigtet for at have kørt uden sele og en for at benytte håndholdt mobiltelefon.
Korsør Skovvej Mandag klokken 19.50 – 20.31 Ét køretøj kontrolleret, fører sigtet for at køre mere end 30% for stærkt i tættere bebygget område.
Korsør Tårnborgvej Mandag klokken 18.07 – 18.59 9 køretøjer kontrolleret. Én sigtet for at køre mere end 30% for hurtigt i tættere bebygget område, én sigtet for at køre på konstruktivt ændret lille knallert med passager bagpå, én sigtet for at lade sig befordre som passager på lille knallert uden styrthjelm, én sigtet for overtrædelse af våbenloven og én sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Revvej Mandag klokken 15.16-17.00 96 0
Skælskør Norvejen Mandag klokken 6.47-9.45 875 15 60 km/t 78 km/t
Slagelse Skælskør Landevej, Gerlev Mandag klokken 10.10-13.00 486 3 70 km/t 87 km/t
Korsør Motalavej Fredag klokken 07.37-09.00 58 0 50 km/t Ingen klip
Korsør Storebæltsbroerne Fredag kl. 09.31-13.41 4974 109 110 km/t 166 km/t To klip og en betinget frakendelse
Korsør Vestmotorvejen ved Storebælt Torsdag klokken 07.06 – 13.10 5421 158 110 km/t 163 km/t 4 klip
Slagelse Vestre Ringgade Torsdag klokken 10.49 – 12.50 830 9 50 km/t 68 km/t 1 klip
Korsør Tårnborgvej Onsdag klokken 07.06-09.10 617 47 50 km/t 70 km/t To klip
Korsør Halsebyvej Mandag klokken 08.52 – 10.00 50
Slagelse Skælskør Landevej Mandag klokken 06.56 – 08.15 281
Korsør Tårnborgvej Lørdag klokken 17.13-18.43 282 24 50 98 Et klip og en betinget frakendelse
Korsør Halsskovvej Lørdag klokken 19.30-21.30 62 4 50 67 Ingen klip
Korsør Revvej Lørdag klokken 19.00-20.43 35 0 50? Ingen klip
Slagelse Vestre Ringgade Søndag klokken 15.25-19.56 928 36 50 74 Fem klip
Slagelse Sdr. Ringgade Søndag klokken 20.11-22.00 191 3 60 83 Et klip