Tirsdag d. 15. september havde Finn Møller fra MØLLER i mejeriet et ærinde på borgmesterkontoret, han skulle aflevere et frimærke til Slagelses borgmester.

John Dyrby havde købt et af de morsomme frimærker, som Finn Møller laver i keramik. Dette frimærke var dog ikke et tilfældigt eksemplar, men bar titlen ”Borgmesteren” og indeholdt også Slagelses byvåben.

”Jeg har efterhånden lavet mange frimærker med kendte personer, Margrethe, Henrik, Præsidenten og Ministeren, og de kommer når jeg bliver inspireret af noget jeg støder på i f.eks. TV eller radio,” siger Finn Møller.

Med værket ”Borgmesteren” kom inspirationen dog fra John Dyrby selv.

I forbindelse med signeringen af det store gavlmaleri i Kirke Stillinge, deltog også borgmesteren, ved den lejlighed fik han naturligvis en god rundtur i MØLLER i mejeriets udstilling. De mange frimærker gav en god samtale og masser af grin.

Efterfølgende gik Finn Møller i tænkeboksen, idet John Dyrby kunne jo være et godt emne til et nyt værk, han i løbet af aftenen havde sagt at han aldrig gik med borgmesterkæden – så kom motivet jo næsten sig selv – borgmesterkæden hænger på en knage!

Da frimærket var færdigt, sendte Finn Møller et foto til Borgmesterkontoret – nærmest for at John Dyrby kunne få lov til at give sin kommentar, men det endte så med at komme til at hænge på Slagelses Borgmesterkontor.

Møllers frimærker
Frimærkerne opstod i starten af 2020, Destination Sjælland som MØLLER i mejeriet samarbejder med flyttede til nye lokaler i Slagelses gamle posthus. Finn lavede det første værk inspireret at Touren over broen. Da Coronaen kom var galleriet var lukket i 4 uger, men de blev udnyttet i keramikværkstedet, hvor Finn Møller fik lejlighed til at fordybe sig i sin egen kunst og en frimærkesamling i keramik så dagens lys. Det har været en overvældende succes så der bliver løbende fyldt op i Frimærkesamlingen således at der altid er ca. 50 at vælge mellem, lige fra kongehuset til tegneseriefigurer – og altså også en borgmester.

Del på sociale medier