Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2020/10/05 til 2020/10/13.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

KORSØR: Flere færdselskontroller i byen
Mandag afviklede politiet flere færdselskontroller forskellige steder i Korsør, hvor der fortsat er nogle færdselsmæssige udfordringer: En af målebilerne fra den automatiske trafikkontrol stod mellem klokken 9.20 og 11.30 på Tårnborgvej, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t. Syv bilister blev målt til at køre for hurtigt, og den højeste hastighed var 69 km/t, som giver et klip i kørekortet.Mellem klokken 16.03 og 17.07 kørte en politipatrulje i Korsør, og her blev syv trafikanter standset og kontrolleret. Alle syv blev sigtet for at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t, og de står alle syv til et klip i kørekortet. Den højeste hastighed blev målt til 83 km/t.Kontrollen fortsatte på Tårnborgvej. Mellem klokken 21.19 og 21.27 standsede politiet 14 køretøjer, men en enkelt bilist ville ikke rette sig efter politiet og standse, så han fortsatte og blev først standset på Motalavej. Det var en 20-årig mand fra Korsør, som virkede påvirket af stoffer, og derfor blev han sigtet for kørsel i påvirket tilstand. Da han ikke havde noget kørekort, blev han også sigtet for kørsel uden førerret, og ejeren af den bil, han kørte i, blev sigtet for at overlade sin bil til en person, der ikke havde kørekort. Den 20-årige viste sig at være efterlyst til afsoning af en fængselsstraf og blev umiddelbart efter overført til Nyborg fængsel.

SLAGELSE: Indbrudstyve stjal byttepenge
Ukendte gerningsmænd begik mandag morgen indbrud i en restaurant i Rosengården i Slagelse. Tyvene brød et vindue op og stjal byttepenge fra kasseapparatet. Ud fra den overvågning, der er på stedet, beskrives tyvene som: A: Mand, dansk af udseende, omkring 40-45 år, ca. 175-180 cm høj, kraftig af bygning og med kort, karseklippet hår med tendens til måne. Han havde en mørkeblå trøje på, cowboybukser og sorte sko med hvide såler B: Kvinde, dansk af udseende, ca. 35-40 år gammel, og ca. 170-175 cm høj. Hun var almindelig af bygning og havde halvlangt, rødt hår og bar en rød trøje, sorte bukser og hvide sko. Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysning om sagen. Ring på tlf. 1-1-4.

KORSØR: Flere færdselskontroller i byen
Mandag afviklede politiet flere færdselskontroller forskellige steder i Korsør, hvor der fortsat er nogle færdselsmæssige udfordringer:
En af politiets målebiler fra den automatiske trafikkontrol stod lørdag mellem klokken 9.06 og 10.26 på Tårnborgvej i Korsør, hvor den højst tilladte hastighed er 50 km/t. I alt 380 trafikanter kørte forbi ATK-bilen, og fem blev målt til at køre hurtigere end tilladt. Den højeste hastighed var 63 km/t.

SLAGELSE: Fire anholdt efter tyveri af sko og chokolade
En 26-årig kvinde blev sammen med tre mænd i alderen 26-33 år anholdt søndag klokken 15.45 i Bilka i Slagelse. De fire blev tilbageholdt af en medarbejder, der havde opdaget, at de havde taget varer i form at et par kondisko og flere plader chokolade uden at betale for det. De fire – der er udenlandske statsborgere – blev sigtet for butikstyveri og de tre af dem blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor de blev afhørt ved hjælp af en tolk. De blev alle løsladt søndag aften, men er fortsat sigtet for tyveriet.

KORSØR: Med 172 km/t på Storebæltsbroerne
I går mellem klokken 5.36 og 11.40 målte politiet hastigheden på Storebæltsbroerne ved Korsør. Der var 4961, som kørte forbi i dette tidsrum, og af dem var der 193, som ikke overholdt den tilladte hastighed på 110 km/t. Der var 11 bilister, som oven i købet kørte så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, og den hurtigste bil blev målt til hele 172 km/t, hvilket udløser en betinget frakendelse. Det er der også en enkelt anden bilist, som kan se frem til.

SLAGELSE: Pas på svindlere fra “banken”
Onsdag klokken cirka 10.30 blev en ældre kvinde fra Slagelse ringet op af en mand, der påstod, at han ringede fra kvindens bank. Han fortalte, at der var nogen, der havde forsøgt at hacke hendes konto. “Banken” ville derfor sende en medarbejder hjem til kvinden for at hente hendes kreditkort, så de kunne hjælpe med at løse problemet. Kun ti minutter senere bankede det på kvindens dør, og en mand slap afsted med kvindens kort, som hun heldigvis hurtigt fik spærret. Manden var 40-45 år, cirka 160-165 centimeter høj, kraftig af kropsbygning, lys i huden og havde lyst, kort hår. Han talte dansk og var iført en grå joggingtrøje og en grå kasket. Lidt senere – klokken 15.30 – fik en anden ældre kvinde, der også var fra Slagelse, et tilsvarende opkald fra en mand, der hævdede at ringe fra hendes bank. Her fortalte manden, at der var hævet 12.000 kroner ulovligt på kvindens konto, og da klokken var tæt på bankens lukketid, tilbød “banken” at sende en medarbejder ud til kvindens hjem for at hente hendes kort. Kort efter dukkede to mænd op på kvindens bopæl, og før kvinden kunne nå at få spærret sit kort, var der hævet 15.000 kroner fra hendes konto. Politiet opfordrer til, at man altid er særdeles varsom, hvis man bliver kontaktet af personer, der udgiver sig for at være fra ens bank, kommune eller anden myndighed. Ring f.eks. tilbage til banken og tjek, at opkaldet faktisk kom fra dem. Giv desuden aldrig kort, koder eller personlige oplysninger ud.Tal gerne med ældre medborgere om det – Har du f.eks. bedsteforældre i familien eller en ældre nabo, vil det være godt at tage en snak med dem om, hvad de skal være opmærksomme på, hvis de bliver kontaktet af en fremmed.

SLAGELSE OG NÆSTVED: To butikstyve standset
Onsdag klokken 15.13 bemærkede en medarbejder i Netto på Østre Alle i Slagelse, at en mand havde taget en pakke med høretelefoner uden at betale. Han gik igennem kasselinjen uden at standse og forlod butikken. Medarbejderen valgte at følge efter, og manden blev standset på Smedegade. Politiet blev tilkaldt, og tyven – der var 35 år og fra Slagelse – blev anholdt klokken 15.23 og sigtet for butikstyveri. Lidt senere – klokken 17.01 i Næstved – bemærkede en medarbejder i Bilka i Næstved Storcenter, at en mand tog et par læsebriller i butikken uden at betale. Han blev også standset, og da politiet blev tilkaldt, blev han sigtet for butikstyveri. Det var en 56-årig mand fra København.

KORSØR: Med 172 km/t på Storebæltsbroerne
I går mellem klokken 5.36 og 11.40 målte politiet hastigheden på Storebæltsbroerne ved Korsør. Der var 4961, som kørte forbi i dette tidsrum, og af dem var der 193, som ikke overholdt den tilladte hastighed på 110 km/t. Der var 11 bilister, som oven i købet kørte så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, og den hurtigste bil blev målt til hele 172 km/t, hvilket udløser en betinget frakendelse. Det er der også en enkelt anden bilist, som kan se frem til.

SLAGELSE: Pas på svindlere fra “banken”
Onsdag klokken cirka 10.30 blev en ældre kvinde fra Slagelse ringet op af en mand, der påstod, at han ringede fra kvindens bank. Han fortalte, at der var nogen, der havde forsøgt at hacke hendes konto. “Banken” ville derfor sende en medarbejder hjem til kvinden for at hente hendes kreditkort, så de kunne hjælpe med at løse problemet. Kun ti minutter senere bankede det på kvindens dør, og en mand slap afsted med kvindens kort, som hun heldigvis hurtigt fik spærret. Manden var 40-45 år, cirka 160-165 centimeter høj, kraftig af kropsbygning, lys i huden og havde lyst, kort hår. Han talte dansk og var iført en grå joggingtrøje og en grå kasket.

KORSØR: Ti kørte for hurtigt på Skovvej
Politiet var tirsdag rykket ud med den automatiske trafikkontrol på Skovvej i Korsør fra klokken 12.39 til 14.30. Her passerede 354 køretøjer, hvoraf 10 blev målt til at køre for hurtigt. En enkelt kørte med en hastighed på 71 kilometer i timen, selvom grænsen på strækningen er 50. Det gav et klip i kørekortet.

KORSØR: To klip og en betinget frakendelse
I går mellem klokken 18.11 og 18.47 havde politiet en hastighedskontrol med laser på Ørnumvej i Korsør. Her blev to målt til at køre så hurtigt, at de står til et klip i kørekortet, og en blev målt til hele 86 km/t, hvilket udløser en betinget frakendelse af kørekortet, eftersom man højst må køre 50 km/t på denne strækning.

SKÆLSKØR: Knallertkører var eftersøgt til afsoning
En patrulje standsede lørdag klokken 20.15 en 30-årig mand, der kom kørende på en knallert på Elmevej i Skælskør. Manden havde fået frakendt sit kørekort til at køre knallert, kørte uden styrthjelm og knallerten var desuden hverken lovlig eller indregistreret korrekt. Den 30-årige blev anholdt klokken 20.20, for da politiet fik undersøgt hans forhold nærmere, viste det sig desuden, at han var eftersøgt til afsoning.

SLAGELSE: Brand i to biler
Politiet fik lørdag klokken 23.12 en anmeldelse om, at der var brand i en bil, der holdt parkeret på Østerbro i Slagelse. Ilden bredte sig til en bil mere, der holdt parkeret ved siden af. Et vidne havde bemærket en mand, der løb fra stedet i retning mod Østerport – Han beskrives som: 180-185 centimeter høj og iført sorte bukser og hvide sko. Heldigvis kom ingen til skade ved branden, og ilden blev hurtigt slukket, men begge biler nåede at brænde ud. Politiet hører gerne fra eventuelle vidner, der har bemærket noget mistænkeligt i området lørdag aften. Ring 1-1-4. SC: 1900-71121-00143-20.

SLAGELSE: Skiltningen manglede
Politiet holder løbende øje med om reglerne omkring COVID-19 på fx restauranter, cafeer og andre udskænkningssteder, overholdes. Det gør de langt de fleste steder, men da en politipatrulje kom forbi fredag aften hos en restaurant i Slagelse, manglede der skilte med oplysning om, hvor mange personer, man måtte være på stedet. Derfor fik ejeren af stedet en sigtelse for dette.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Skælskør Konge-Åsen Hus Mandag d. 5. oktober klokken 15.00 – lørdag d. 10. oktober klokken 19.00 Diverse smykker, et ur, samt sølvtøj.
Slagelse Klokkestøbergade Lejlighed Lørdag klokken 19.45 – 23.30 3 stk. armbåndsur af mærket Jaguar og solbriller af mærket Rayban
Slagelse Agersøvej Lejlighed Søndag klokken 17.00 – 20.35 Diverse smykker og Georg Jensen bestik

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar  
Korsør Mandag klokken 16.03-17.07 Syv blev standset og sigtet for at køre hurtigere end de tilladte 50 km/t. Alle syv står til et klip i kørekortet; den højeste hastighed blev målt til 83 km/t  
Slagelse Mandag klokken 17.30-19.25 En blev sigtet for kørsel uden førerret, og bilejeren blev sigtet for at have overladt sin bil til en person, der ikke havde kørekort, en bleg sigtet for at bruge håndholdt mobil og en for at køre for hurtigt i bymæssig bebyggelse  
Slagelse Sdr. Stationsvej Mandag klokken 17.40-18.30 En blev sigtet for at køre for hurtigt og en for at bruge håndholdt mobil under kørslen  
Korsør Ukendt vej Fredag klokken 14.30 – 16.30 6 sigtelser: 1 for at køre på en ulovlig knallert, 1 for at køre på baghjul på lille knallert, 1 for manglende nummerplade på lille knallert, 2 sigtelser for fejl og mangler og 1 sigtelse for ikke at have fastspændt barn i personbil  
Korsør Rødeledsvej Søndag klokken 23.05 56-årig mand fra Korsør Spirituskørsel
Korsør Storebæltsbroerne Søndag klokken 23.02 59-årig mand fra Agersø Spirituskørsel
Slagelse Gimlinge Enghave Lørdag klokken 08.53 32-årig mand fra Slagelse Spirituskørsel
Slagelse Kassebjerggårdsvej Søndag klokken 14.28 63-årig mand fra Vemmelev Spirituskørsel

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Broholmvej Mandag klokken 18.42-19.15 139 26 40 km/t 68 km/t Otte klip og en betinget frakendelse
Korsør Tårnborgvej Mandag klokken 9.20-11.30 559 7 50 km/t 69 km/t Et klip
Korsør Tårnborgvej Mandag klokken 21.19-21.27 14 1 50 km/t 73 km/t
Slagelse Mariendals Alle Mandag klokken 19.47-20.05 28
Slagelse Sdr. Ringgade Mandag klokken 13.21-14.31 382 3 60 km/t 87 km/t Et klip
Slagelse Sdr. Ringgade Mandag klokken 19.08-19.30 37
Korsør Storebæltsbroerne Søndag klokken 15.28 – 19.30 4100 81 110 km/t 172 km/t 1 klip, samt 1 betinget frakendelse
Korsør Tårnborgvej Lørdag klokken 09.06 – 10.26 380 5 50 km/t 63 km/t Ingen klip
Slagelse Vestre Ringgade Lørdag klokken 17.10 – 19.50 438 17 50 km/t 71 km/t 3 klip
Korsør Storebæltsbroerne Torsdag klokken 15.17 – 19.10 5066 17 110 km/t 133 km/t Ingen klip
Slagelse Smedegade Torsdag klokken 13.10 – 13.27 65 8 40 km/t 59 km/t 3 klip
Slagelse Slotsalleen Torsdag klokken 14.00 – 14.18 86 2 50 km/t 62 km/t Ingen klip
Korsør Storebæltsbroerne Onsdag klokken 05.36 – 11.40 4961 193 110 km/t 172 km/t 11 klip, 2 betingede frakendelser
Korsør Skovvej Tirsdag klokken 12.39 – 14.30 354 10 50 km/t 71 km/t 1 klip
Korsør Storebæltsbroerne Tirsdag klokken 15.02 – 18.45 4017 28 110 km/t 155 km/t 1 klip
Korsør Ørnumvej Mandag klokken 18.11 – 1847 3 50 km/t 86 km/t 2 klip samt 1 betinget frakendelse
Slagelse Skælskør Landevej Mandag klokken 13.02 – 19.10 1082 1 70 km/t 97 km/t 1 klip
Korsør Tårnborgvej Fredag klokken 15.34 – 16.53 357 6 50 km/t 66 km/t Ingen klip
Slagelse Vestre Ringgade Fredag klokken 06.50 – 11.02 1292 17 50 km/t 90 km/t Fire klip og en betinget frakendelse
Slagelse Sdr. Ringgade Fredag klokken 11.18 – 14.00 1099 1 60 km/t 73 km/t Ingen klip

 

Del på sociale medier