Det er jo næsten for oplagt, og derfor har Finn Møller tilføjet en lille juleserie til de mange keramik-frimærker som han har lavet i løbet af 2020.

”Nu har jeg lavet præsidenter, ministre, kongehuset, cykler og meget mere på mine frimærker og så skal der vel også være et julemærke,” siger Finn Møller.

Årets julemærke kalder Finn M for ” Snemænd julenat”.

Julemærket er lidt større end hans sædvanlige frimærker. De har nemlig fået lov til at beholde kanten af arket, der er kun lavet 5 stk i størrelse 19*29 cm og 1 stk 38*29 cm, prisen er henholdsvis 1000 og 2000 kr. Alle er unikke med hver deres motiv og naturligvis holdt i den naive glade stil, som kendetegner Finn M keramiske værker.

Lånt koncept
Ligesom de almindelige frimærker er ideen omkring Julemærket jo lånt et sted fra, på trods af at format, motiv og materiale afviger meget fra det julemærke der har været i handlen siden 1904. Der er ingen tvivl om at Julemærkerne ikke bliver solgt i samme mængder som før i tiden, vi sender jo snart aldrig julekort eller breve mere. Det er jo synd når det kan give børn en hjælpende hånd at komme på ophold på et Julemærkehjem.

Støtter med 50%
Finn Møller har derfor besluttet at 50% af salget af de 6 julemærker som er lavet her i 2020, bliver doneret til julemærkehjemmet i Skælskør. De 6 Unikke Julemærker, er allerede nu sat til salg i kunstgalleriet MØLLER i mejeriet, og her håber man at de alle bliver solgt, så der kan blive et pænt beløb til Julemærkehjemmet i Skælskør.

MØLLER i mejeriet holder fast åbent torsdag og fredag 10-17,30 lørdag og søndag 10-16,00

Om kunstgalleriet
MØLLER i mejeriet er et lidt utraditionelt galleri, det er indrettet i det gamle ostelager i Kirke Stillinge Gl mejeri, lidt vest for Slagelse. Galleriet som Jane og Finn Møller åbnede i oktober 2018, har siden åbningen været godt besøgt, mange har kommenteret den spændende indretning hvor meget af den oprindelige stemning er bevaret, og lokalerne fremtræder meget rustikke og hyggelige.

I de 5 lokaler som efter en udvidelse i efteråret 2019 tilsammen udgør over 400 m2, finder man et kæmpe udvalg af kunst og kunsthåndværk fra mange steder i Danmark, Udover Møllers egne keramiske værker, finder du altid mindst 35 kunstnere og udvalget spænder over glas, keramik, skulpturer og naturligvis flotte malerier.

Vi gør meget ud af at udvælge de rette kunstnere så kvaliteten er høj og udvalget spænder bredt, i øjeblikket kan man møde værker af mere end 40 kunstnere, så alle kan få fornøjelse af at gå en tur hos os, det koster ikke noget at besøge os og vi byder altid på en gratis kop kaffe.

MØLLER i mejeriet
Støvlebækvej 1a, Kirke Stillinge, 4200 Slagelse
Tlf 29439147
www.kunstmejeriet.dk 

Pressefoto