Hvem har stjålet tyl fra kvindestatuen ved Skt. Mikkels Kirke?

Soroptimist International i Slagelse markerede FN-dagen for stop vold mod kvinder ved at indhylde kvindestatuen foran Skt. Mikkels Kirke i orange tyl. Desværre har nogen stjålet de orange tyl, meddeler Hanne Juel Christoffersen på vegne af Soroptimist International Slagelse.

Den 25. november var FN-dag for Stop vold mod kvinder. Ulykkeligvis er det blevet endnu mere aktuelt i 2020 at arbejde for Stop vold mod kvinder. Corona-restriktionerne har bidraget til mere vold i hjemmene, oplyser foreningen i en pressemeddelelse.

Som sidste år deltog Soroptimist International Slagelse i kampagnen STOP VOLD MOD KVINDER den 25. november ved at indhylle 3 kvindestatuer i orange tyl og på den måde markere Slagelse-soroptimisternes event om Orange dage. Det sker i Slagelses bymidte i ugen fra 25. november til og med 1. december. De 3 kvindestatuer er: Pigen foran Skt. Mikkels kirke, Pigen bag Slagelse Bibliotek og Slagelsepigen på Rådhuset.

Det er ikke kun i Slagelse, Soroptimist International sætter fokus på Stop vold mod kvinder og orange dage. Lignende events foregår i andre byer i Danmark.

Sådan så hun ud fra den 25. november. Pressefoto.