Hos Skønheden Aphrodite er alle produkter nøje udvalgt, for i klinikken vægtes kvalitet meget højt, og indehaver Laila Hallengren er meget resultat- og servicebevidst.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk

Laila er uddannet fra den Internationale Cidesco kosmetologskole i København. Uddannelsestedet, hvor man ikke kommer igennem nåleøjet, hvis ikke man kan sine ting. Man bliver bedømt af tre censorer, en af dem er fra udlandet, idet uddannelsen er international.

Klinikken er ikke kun en hudplejeklinik for kvinder, med også for mænd. Hudpleje er en vigtig del af den personlige pleje – også for stadigt flere mænd. Hvis du er en af de mænd, der er bevidst om og bruger tid, penge og energi på at være nybarberet, velklippet og pæn i tøjet, kan du få glæde af et besøg her i klinikken.

‘Skønheden Aphrodite’ åbnede Laila Hallengren den 18. november 2010 efter flere års erfaring i anden klinik. Navnet er valgt ud fra skønhedens og kærlighedens gudinde i den græske mytologi, Aphrodite. Det er stavet med “ph” for at få hendes to børn med i navnet.

I november 2020 kan du glæde dig til flere spændende nyheder, for Laila kan nemlig fejre 10 års fødselsdag. Det kommer ikke til at gå stille for sig – der vil være masser af gode tilbud.. Vil du vide mere om dette, så følg med på Facebooksiden her.

Ønsker du flere oplysninger, så kan du ringe ind og høre mere på tlf. 58 58 67 30 eller book din næste tid på www.aphrodite-slagelse.dk.