Aktuelt har Kragerup Gods flere spændende stillingsopslag, som du kan finde her

Eksempelvis søger de en Eventchef.

“Vi søger en stærk lederprofil til vores aktivitetspark, der omfatter klatreparken Go High, trampolinparken Go Bounce, fodboldgolf, MTB track, Archery attack, teambuilding og events. Du skal være udadvendt, i god fysisk form og elske at præstere gennem dine medarbejdere. Du går foran og er en god teamleder for staben af instruktører og receptionsmedarbejdere. Du vil være den direkte leder for op til 25 medarbejdere i højsæsonen. Som eventchef på Kragerup Gods vil du indgå i et lederteam som består af 5 afdelingsledere.”

De afholder også en talentdag d. 13. januar 2021 – som de bekriver således:

“Kragerup Gods søger passionerede og servicemindede unge mennesker til spændende jobs i højsæsonen 2021. Talentdagen er en slags ”speeddating’ hvor du kommer til 5 min samtale med den afdeling du ønsker job i. Du vil blive inviteret til talentdag hvis du har mod på og kvalificerer dig til et af nedenstående stillinger.”

Der er bl.a. tale om: receptionistafløser over 18 år, reservetjener over 18 år, runner under 18 år, receptionist i skoven over 18 år, servicemedarbejder under 18 år og klatreinstruktører over 18 år.

Foto: ABW