Her kan du se de uddrag af den seneste politirapport, der omhandler Slagelse Kommune i tidsrummet 2020/12/14 til 2020/12/22.

Bemærk det er de hændelser, politiet har valgt at inkludere i deres rapport.

KORSØR: Flere færdselskontroller
I weekenden har politiet gennemført flere færdselskontroller i Korsør:Fredag morgen mellem klokken 5.34 og 9.45 var en af målebilerne fra den automatiske trafikkontrol på Vestmotorvejen ved Storebæltsbroen. Hastighedsbegrænsningen er 110 km/t, men det var der 21 ud af 1.820, der ikke overholdt. Den højeste hastighed blev målt til 154 km/t, og det giver et klip i kørekortet.Lidt senere fredag fortsatte målingen på Skovvej, hvor hastighedsbegrænsningen er 50 km/t. Mellem klokken 10.11 og 11.15 blev der målt fem ud af 213, som kørte for hurtigt, og den hurtigste blev målt til at køre 62 km/t.Lørdag blev der kontrolleret hastighed på Revvej mellem klokken 13.47 og 15.00, og alle de kontrollerede holdt sig til hastighedsbegrænsningen på 50 km/t.Mellem klokken 15.21 og 19.30 var der igen fokus på hastigheden på Vestmotorvejen ved Storebælt. Denne gang var der 63 ud af 2.131, der trådte for hårdt på speedere og kørte hurtigere end de tilladte 110 km/t. Den hurtigste blev målt til 144 km/t.

SLAGELSE: Med stoffer og promille
Politiet standsede fredag klokken 18.45 en 38-årig mand, da han kom kørende i bil ad Oehlenschlægersgade i Slagelse. Det viste sig, at hans promille var for høj, så han blev anholdt og sigtet for spirituskørsel. Ved den efterfølgende ransagning af bilen fandt politiet et luftgevær og et baseballbat og noget hash, og derfor blev den 38-årige også sigtet efter våbenloven og efter lov om euforiserende stoffer.

SLAGELSE: Kunne ikke forklare, hvad de lavede på Japanvej
En politipatrulje lagde fredag aften klokken 20.35 mærke til to biler, der blev parkeret på Japanvej i Slagelse. Herefter forlod førerne bilen. Da politibetjentene kontaktede de to mænd, der havde parkeret bilerne, hvad de skulle, kunne de ikke rigtigt forklare det. Lige netop på dette område må man kun færdes, hvis man har et anerkendelsesværdig formål. Så derfor blev de to mænd, der begge er 19 år og fra lokalområdet, sigtet for ikke at efterkomme skiltningen.Lørdag holdt to biler på samme sted, og førerne af bilerne havde heller ingen god forklaring på, hvad de lavede på stedet. De blev derfor også sigtet for ikke at rette sig efter skiltningen – der er tale om en 25-årig mand fra Fuglebjerg og en 24-årig mand fra Gørlev.De pågældende kan nu vente en bøde for overtrædelsen. Bøden er som udgangspunkt på 1.500 kroner.

SLAGELSE: Råbte af betjente
Torsdag kokken 17.30 fik politiet en anmeldelse om, at en mand havde stjålet drikkevarer og slik fra en 7-Eleven-butik på banegården i Slagelse. Det var en 19-årig mand fra Korsør, som blev sigtet for butikstyveri, men det var han ikke tilfreds med. Han råbte op og kaldte politibetjentene både luder og svans og mere fra samme skuffe, og derfor blev han anholdt klokken 17.45 og sigtet for fornærmelig tiltale. Han blev taget med til politistationen i Slagelse, hvor han blev afhørt, inden han blev løsladt igen klokken 19.12.

KORSØR: 25-årig kunne ikke opføre sig ordentligt i supermarked
I går eftermiddags klokken 17.37 fik politiet en anmeldelse fra personalet i et supermarked på Motalavej i Korsør. En 25-årig mand fra lokalområdet var kommet ind i butikken og havde fra begyndelsen været noget tvær i det. Han var af vagten på stedet blevet bedt om at spritte sine hænder af eller tage plastikhandsker på, inden han skulle handle, men den 25-årige havde svaret ubehøvlet, og var fortsat ind i butikken, hvor han bl.a. havde væltet nogle varer. Oppe ved kasselinjen optrådte han meget opfarende og havde kastet en rulle plastikposer mod ekspedienten. Herefter blev han tilbageholdt af vagten på stedet og politiet blev tilkaldt. Den 25-årige blev sigtet efter ordensbekendtgørelsen.

SLAGELSE: Uro på Pantholm
Politiet fik mandag klokken 18.42 en anmeldelse om, at en gruppe unge mennesker stod ved
Fakta på Pantoholm, og de generede de forbipasserende og skabte en dårlig stemning. Der blev sendt en politipatrulje af sted, men da den kort efter nåede frem, var der ro og ingen uroelementer på stedet.

SKÆLSKØR: Brændte byggeaffald af
En sort røgfane steg søndag formiddag til vejrs fra en ejendom nord for Skælskør. Det viste sig at være en ejendom, der var under nedrivning, og firmaet, der stod for arbejdet, var i færd med at brænde byggeaffald af i en container. Det var ikke bare træ, men også andre byggematerialer som plast og metalaffald. Nedrivningsfirmaet blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven.

SLAGELSE: 26-årig varetægtsfængslet efter fund af amfetamin
Fredag fik politiet et tip om, at der formentlig blev opbevaret ulovlige stoffer på en adresse lidt uden for Slagelse. Politiet rykkede kort efter ud til stedet, og her fandt politibetjentene to bøtter, og der var 380 gram amfetamin i den ene, mens der var amfetaminrester i den anden. En 26-årig mand blev anholdt klokken 17.25 og sigtet for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om salg af ulovlige stoffer. I et grundlovsforhør lørdag blev den 26-årige varetægtsfængslet frem til den 7. januar 2021.

SLAGELSE: 14 sigtet for overtrædelse af forsamlingsforbuddet
Fredag klokken 22.43 fik politiet en anmeldelse om, at der var flere personer samlet i en cafe i Slagelse. En politipatrulje kørte til stedet, og her mødte politibetjentene 14 mænd i alderen 26-59. De blev alle sigtet for at overtræde forsamlingsforbuddet og står nu til en bøde.

SLAGELSE: Taxachauffør udsat for røveriforsøg
En taxachauffør var lørdag klokken 17.50 udsat for et røveriforsøg. Han havde fået en tur fra Valbyvej, og da han nåede frem til adressen, åbnede en mand passagerdøren, viste en rusten kniv og krævede at få chaufførens penge. Der var endnu en gerningsmand til stede, men ingen af dem var kommet ind i bilen, så chaufføren gav bilen gas og slap væk fra stedet og kørte direkte til politistationen, hvor han anmeldte røveriforsøget. De to gerningsmænd beskrives som:A: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, ca. 20-25 år, 180 cm høj. Han var spinkel af bygning, mørk i huden og talte dansk med accent. Han havde sort tøj, sort hue og sort mundbind påB: Mand, ikke etnisk dansker af udseende, ca. 20-25 år, 170 cm høj. Han var spinkel af bygning, mørk i huden og talte dansk med accent. Han sort tøj, sort hue og sort mundbind på, og på jakken var der på venstre side en refleks, som forestillede Japanske tegn eller lignede med buet skrift.Politiet hører gerne fra evt. vidner, der har oplysninger til sagen.

SLAGELSE: 22 sigtet for ikke at overholde forsamlingsforbud
Lørdag aften blev 22 personer sigtet for ikke at overholde forsamlingsforbuddet. Det var en forening, som havde et arrangement i nogle lokaler i Slagelse, hvilket ikke var i overensstemmelse med de gældende restriktioner. Alle 22 blev anmodet om at forlade stedet, og de står nu til en bøde.En 18-årig mand fra Slagelse larmede imidlertid op og ville ikke rette sig efter politiet. For at få ro på stedet blev den 18-årige anholdt og sigtet for ordensbekendtgørelsen. Han blev taget med til politistationen i Slagelse, men løsladt igen kort efter.

SLAGELSE: 20 dages fængsel og udvisning efter spirituskørsel
En 28-årig udenlandsk mand fik søndag en straksdom i retten. Han er dømt for spirituskørsel og for tyveri af en bil, og skal nu afsone en dom på 20 dages fængsel, og herefter udvises han fra Danmark og har et indrejseforbud de næste fire år. Den 28-årige blev anholdt lørdag klokken 22.56, efter at politiet havde fået en anmeldelse fra en anden trafikant om, at en bilist slingrede af sted på Kalundborgvej ved Slagelse. Bilisten havde også ramt et vejskilt, inden han blev standset i Klostergade. Den 28-årige var så fuld, at han først kunne medvirke til en alkometertest på politistationen, og her viste testen en promille, der var væsentligt højere end tilladt. Desuden viste det sig, at han havde taget den bil, han kørte i, uden at have fået tilladelse fra ejeren.

SLAGELSE: Peberspray og amfetamin med i toget
Politiet blev lørdag aften kaldt til banegården i Slagelse, hvor der var en togpassager, der skabte noget utryghed for de rejsende. Det var en 25-årig mand fra Haderslev, og ved en visitation fandt betjentene en peberspray og 1,6 gram amfetamin i hans taske. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven og lov om euforiserende stoffer.

 

Indbrud

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Skælskør Kajgade, Skælskør Havn Skib Tirsdag klokken 15.00 – onsdag klokken 09.00 Intet stjålet
Slagelse Ribevej Hus Mandag klokken 18.15 – 19.45 Rød pengekasse, fladskærm af mærket Phillips, mørkebrunt smykkeskrin, tegnebog i sort skind, kontanter samt personligt ID.
Slagelse Platanvej Hus Torsdag klokken 07.30 – lørdag klokken 16.58 Endnu ikke opgjort

 

 

Færdselskontroller

By Vej Tidspunkt Kommentar      
Korsør Tårnborgvej Lørdag klokken 22.13 – 22.42 30 køretøjer kontrolleret. 2 sigtet for at køre så hurtigt, at det udløste et klip i kørekortet      
Slagelse H.P. Hansens Plads Fredag klokken 08.50 – 10.10 11 køretøjer kontrolleret. Ingen sager.      
Slagelse Idagårdsvej Fredag klokken 20.41 – 21.14 20 køretøjer kontrolleret. 1 sigtet for at køre for hurtigt, hvilket udløste et klip i kørekortet.      
Slagelse Parkvej Lørdag klokken 20.27 – 22.26 15 køretøjer kontrolleret. 1 sigtet for narkokørsel      
Slagelse Valbyvej Torsdag klokken 12.50 – 13.20 Uopmærksomhedskontrol. 100 køretøjer kontrolleret. 1 sigtet for at have anvendt håndholdt mobiltelefon under kørslen      
Slagelse Skovsøgade Onsdag klokken 10.25 – 11.25 Ingen sager      
Slagelse Korsørvej Tirsdag klokken 12.39 22-årig mand fra Hillerød Narkotikakørsel    

 

 

Hastighedskontrol

By Vej Tid Kontrol-
lerede
Fart-
bilister
Tilladt Hurtigste Klip
Korsør Revvej Lørdag klokken 13.47-15.00 51
Korsør Skovvej Fredag klokken 10.11 – 11.15 213 5 50 km/t 62 km/t
Korsør Storebæltsbroerne Fredag klokken 05.34 – 09.45 1820 21 110 km/t 154 km/t 1 klip
Korsør Storebæltsbroerne Lørdag klokken 15.21 – 19.30 2131 63 110 km/t 144 km/t
Slagelse Vestre Ringgade Fredag klokken 15.31 – 21.52 989 55 50 km/t 79 km/t 5 klip
Slagelse Skælskør Landevej Torsdag klokken 05.19 – 08.30 349
Slagelse Skælskør Landevej Onsdag klokken 06.34 – 11.26 841 2 70 km/t 92 km/t
Korsør Tårnborgvej Tirsdag klokken 09.07 – 10.37 347 13 50 km/t 71 km/t 2 klip
Korsør Storebæltsbroerne Tirsdag klokken 12.55 – 19.00 3771 85 110 km/t 151 km/t 1 klip
Slagelse Skælskør Landevej Mandag klokken 12.29 – 19.00 1062 3 70 km/t 83 km/t
Korsør Motalavej Lørdag klokken 10.29-12.00 189 1 50 km/t 68 km/t
Korsør Skovvej Fredag klokken 10.29 – 11.30 189 1 50 km/t 68 km/t Ingen klip
Korsør Vestmotorvejen Fredag klokken 05.33 – 10.05 1888 167 90 km/t 150 km/t 16 klip og 1 betinget frakendelse