Det går godt hos Stigefabrikken.dk, der sælger stiger, stilladser, trapper og værn på nettet. Det forgangne år har budt på vækst med en samlet omsætning på 20 mio. kr mod 14 mio. kr. året før. Væksten er hentet på det danske, men i særdeleshed også på det svenske marked. Med det flotte resultat kigger virksomheden nu på en udvidelse af markedet længere mod nord, nærmere bestemt Norge.

– Vi har længe gerne villet ind på det norske marked, siger Peter Christensen, der ejer Stigefabrikken.dk sammen med Lasse Simoni. Til at løse opgaven med at opstarte den norske filial, søges netop nu en norsktalende medarbejder.

– Vores erfaring fra det svenske marked er, at det er en kæmpe fordel at have én, der taler sproget. Da vi fik en svensk ansat og etablerede en lokal filial i Smålandsstenar, doblede vi omsætningen, fortsætter Peter Christensen.

Han understreger, at der i første er tale om en kombineret stilling, hvor man arbejder med både danske og norske kunder. Man behøver ikke have kendskab til branchen eller e-handel, det får man en grundig oplæring i, men det er vigtigt at man mestrer det norske sprog.

Arbejdspladsen bliver på Kongstedvej i Slagelse som udgangspunkt.

Læs mere her

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk