Mød Annemette Voss til et spændende foredrag om, hvordan man bruger den modgang man møder på sin vej til at skabe mod og en gå-på-mentalitet. Det sker d. 25. februar 2021 på Slagelse Bibliotek.

I dette foredrag tager Annemette Voss udgangspunkt i konkrete situationer fra sit eget liv, hvor hun har haft op- og nedture med sig selv, sin virksomhed og Den store Bagedyst.

Hun driver i dag en populær livsstils- og bageblog, og hun har også udgivet en lang række bøger om netop kager, blandt andet “Bagelyst”, “Kagemagi”, “Lagkagebogen”, “Julebag” og er netop nu aktuel med ”Pyntebogen”.

Annemette Voss har altid haft smag for detaljerne. Først dyrkede hun det ved at blive uddannet arkitekt, og sidenhen har hun brugt talentet på kager og konfekt, som nu er hendes levevej. Hør Annemette fortælle om at få vendt op og ned på sit arbejdsliv, sejre og nedture undervejs og om at starte forfra som selvstændig ud i kager. Det bliver en spændende aften med fokus på succes – både i kagesammenhæng og i livet mere generelt.

Læs mere her

Foto: ABW