Er du serviceminded og sætter du en ære i at have tilfredse brugere, har et godt humør og er seriøst arbejdende, så er det dig Slagelse Kommune mangler!

Stab for Økonomi og Digitalisering søger en nyuddannet IT-supporter til deres supportenhed – Frontservice. Stillingen er tidsbegrænset og har en varighed på 18 måneder, dog med mulighed for 12 måneders yderligere forlængelse af ansættelsen.

Om jobbet

Du kan forvente et spændende job med mange varierede IT-support- og driftsopgaver, hvor du deltager i en ugentlig turnusordning sammen med de øvrige 6 IT-supportere i Frontservice. Frontservice er “Single Point of Contact” for deres brugere og der lægges stor vægt på, at de altid yder en professionel god og effektiv service. De anvender et Service Management system til håndtering og styring af deres supportopgaver og arbejder efter principperne i ITIL.

Opgaverne bliver primært service, rådgivning og support til kommunens knapt 7.000 brugere, bandt andet 1st level support på telefon og e-mail, brugeradministration, rådgivning om indkøb af IT-udstyr, sagsbehandling, fejlsøgning og vedligeholdelse på kommunens IT-miljø, som er Microsoft Windows baseret samt diverse administrative opgaver og mulighed for inddragelse i digitaliseringsprojekter.

Om dig

De forestiller sig, at du er nyuddannet IT-supporter.
Som person forventer de, at du er
hjælpsom, initiativrig og udpræget holdspiller
tillidsvækkende, servicerende i din adfærd og evner at følge opgaver helt til dørs
struktureret, og god til at samskabe med interessenter og kolleger i opgaveløsningen
god til at kommunikere med alle interessenter både i og uden for organisationen

De tilbyder

Ansættelse i Stab for Økonomi og Digitalisering i et spændende og udviklende job, hvor du blandt andet bliver kollega til IT-projektledere, IT-systemarkitekter, digitaliseringskonsulenter, kommunikationsmedarbejdere, system- og driftsspecialister og IT-supportere, der alle bidrager til et godt og tillidsfuldt arbejdsklima.

En arbejdsplads hvor de har fokus på
gode udviklingsmuligheder for den enkelte, både fagligt og personligt
et rigtigt godt og tillidsskabende, men travlt arbejdsmiljø
en selvstændighedskultur hvor den enkelte får/tager ansvar for arbejdets udførelse i samspil med kolleger
at man er en serviceorganisation, hvor smilet og det gode humør fremmer opgaven
muligheder for at kunne arbejde i fleksible rammer

Stab for Økonomi og Digitalisering er placeret i skønne og inspirerende omgivelser ved Korsør Havnefront på det tidligere Korsør Rådhus. De råder over 4 tjenestebiler, som anvendes når der er behov for service på kommunens fysiske lokationer. Det er derfor ønskeligt at du har gyldigt kørekort til almindelig bil (kategori B).

Læs hele stillingsopslaget her (ansøgningsfrist d. 2. februar 2021)

Foto: ABW