Med sans for oprydning og indretning kan selv det mørkeste og kedeligste rum blive et rart sted at være. Når du har styr på gulv, loft og vægge kommer den sjove del af indretningen; at finde de møbler, lamper tekstiler og alt den fine nips, der tilfører rummet stil og personlighed. Frede’s Pæne Ting er altid et godt sted at starte.

Rendyrket retro.
Et af de steder i Slagelse, hvor man kan være ganske sikker på at finde stil og personlighed hos ‘Frede’s Pæne Ting’, der i foråret 2018 flyttede til større lokaler tæt på centrum. Her handles pæne, både brugte, nye og enkelte antikke ting – bl.a. et stort udvalg i møbler, keramik og brugskunst. Hos Frede’s Pæne Ting er der en rød tråd, som gør forretningen til en oplevelse og inspirationkilde, for enhver der interesserer sig for boligindretning. Den røde tråd er design og æstetik fra 50’erne og 60’erne – en æra som til stadighed er retro-lækker.

Du kan parkere lige ved døren, og træde ind i et skatkammer på 400 kvadratmeter med møbler i alle størrelser, kunst, porcelæn, glas, legetøj – her er skatte for enhver smag.

Vil du vide mere, så læs videre på Dit Slagelse’ partnerside her eller besøg butikken på Kongstedvej 5. Kan du ikke vente, kan du klikke dig videre til webshoppen lige her.

Foto: Anne Beth Witte, Byportalerne.dk / Dit Slagelse