slagelse-large

Godt tilbud fra Regitze

Uge 35 er der 25% på ADAX, der ikke er nedsat hos Regitze tasker. "Vi har mange flere modeller end dem I ser på billederne, men mange har vi også kun 1 af så vent ikke. De 25% kan ikke kombineres med anden rabat," oplyser Jeannette.

Læs mere
Godt tilbud fra Regitze

Tillykke til Erik

Tillykke til Erik
65-årige Erik Vinholdt Petersen med et handicap på 24,9 fra Albertslund Golfklub, langdistancemedlem i Korsør Golf Klub og bosiddende i Virum, kunne søndag notere sig for sin første HOLE IN ONE i golfkarrieren.

Læs mere

Ungdomsklubben fejrer jubilæum

Vestsjællands Ungdomsklub (VSUK) inviterer til 2x50 års jubilæum den 4. september kl.12-15. Det bliver en festlig dag med mad og musik - leveret af Pia Kupeic og Drengene.

Læs mere
Ungdomsklubben fejrer jubilæum

Julen bliver ekstra stor i år

Julen bliver ekstra stor i år
I Slagelse Magasinet uge 39 sætter vi ekstra fokus på nogle af julens mange glæder, bl.a. med et julefrokost-tillæg som inspiration til kommunens borgere og virksomheder. Netop i denne tid planlægger mange, hvor julefrokosten skal holdes i år, hvilke gaver virksomheden skal købe til sine medarbejdere og hvilken fest og underholdning, der skal inviteres til.

Læs mere

Børns brug af cykelhjelm slår rekord

Stadig flere børn spænder hjelmen, når de skal cykle til skole. Antallet er historisk højt, viser en landsdækkende cykelhjelmstælling på skolevejene, som Rådet for Sikker Trafik har gennemført i bl.a. Slagelse.

Læs mere
Børns brug af cykelhjelm slår rekord

Legeskibet er ladet med legeglæde i Korsør

Legeskibet er ladet med legeglæde i Korsør
Leg er en vigtig del af livet, uanset om man er barn eller voksen. Desværre går mange lege i glemmebogen, hvis de ikke gives videre fra generation til generation. Derfor deltager Slagelse Kommune i samarbejde med Center for Leg og Bevægelse på Gerlev Idrætshøjskole i kompetenceudviklingsprojektet Levende Legekultur, som er støttet af Lauritzen Fonden.

Læs mere

ALSANG på Gerlev Idrætshøjskole

Hele Danmark synger igennem, når ALSANG Ugen går i luften fra 30. august til 5. september - og Gerlev synger med!

Læs mere
ALSANG på Gerlev Idrætshøjskole

Mød Trine Dyrholm i Panorama

Margrethe den Første har premiere den 2. september kl. 18 i Panorama, hvor du før filmen kan møde Trine Dyrholm og instruktør Charlotte Sieling, når de introducerer  filmen LIVE i salen.

Læs mere
Mød Trine Dyrholm i Panorama

Gratis biograftur og arveforedrag

Kom en tur i biografen og nyd én af efterårets store film, Respect – alt imens du bliver klædt godt på til fremtiden. Det er, hvad Det Gode Testamente tilbyder, når de i anledning af International Testamentedag, mandag den 13. september, inviterer byens borgere i Panorama til arveforedrag med efterfølgende filmhygge – helt gratis.

Læs mere
Gratis biograftur og arveforedrag i Panorama

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg