slagelse-large

Julemanden kommer på besøg

Ganske som det sker hvert år, når julen nærmer sig, kommer julemanden forbi Skælskør Bibliotek til lidt tid med juletræsdans, julesange, julehistorier og uddeling af lækre julegodter. Det sker d. 6. december 2021.

Læs mere
Julemanden kommer på besøg

Kunstudstilling i Det Røde Tårn

Kunstudstilling i Det Røde Tårn
Indbydelse til fernisering i Det Røde Tårn - søndag den 12. december. Alle med interesse i kunst og livsnydelse er velkomne til at komme forbi til et glas vin i godt selskab og smukke omgivelser.

Læs mere

Sæson for storm og uvejr: Sådan passer du på dit hus

Det betaler sig at gøre huset klar til vinterens storme. Ved at følge nogle simple råd kan du forebygge, at langt de fleste større reparationer og skader blæser dig omkuld. GF Forsikring på Vestsjælland guider dig til at komme gennem stormsæsonen.

Læs mere
Sæson for storm og uvejr:  Sådan passer du på dit hus

Heino Knudsen genvalgt som formand for Regionsrådet

Heino Knudsen genvalgt som formand for Regionsrådet
Det nye regionsråd i Region Sjælland var onsdag 1. december samlet til konstituerende regionsrådsmøde. Her blev Heino Knudsen officielt genvalgt som regionsrådsformand.

Læs mere

Politiøvelse i Slagelse

Politikredsene øst for Storebælt afholder torsdag den 2. december 2021 i tidsrummet fra kl. 12.00 – kl. 20.00 endnu en større politifaglig øvelse i Slagelse by og omkring Antvorskov Kaserne.

Læs mere
Politiøvelse i Slagelse

Politirapporten

Politirapporten
Søndag eftermiddag om to brødre op at slås over nogle indkøb, den ene havde gjort for deres forældre på en adresse i Slagelse. De blev blandt andet uenige om byttepengene, og den ene - der er 42 år gammel og fra Slagelse - skubbede sin bror, der er 51 år, og slog ud efter ham. Den 51-årige truede med at slå broren ihjel. De blev begge anholdt klokken 14.08 - den ene blev sigtet for vold og den anden for trusler på livet.

Læs mere

Mere løn til pressede sygehusafdelinger

Et enigt Forretningsudvalg i Region Sjælland vil give 40 millioner kroner til de medicinske sengeafsnit og akutafdelingerne. Heraf skal 30 millioner kroner gå til lønforbedringer til plejepersonalet.

Læs mere
Mere løn til pressede sygehusafdelinger

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg