slagelse-large

Kom til julehygge for børn og deres voksne

Børnebiblioteket inviterer til en hyggelig formiddag på Slagelse Bibliotek. Dig og din familie kan blandt andet komme til deres kreative juleworkshop, hvor man kan lave den sidste julepynt til juletræet. De holder julebanko med fede præmier og der vil være julemusik, æbleskiver og god portion julehygge. Det sker d. 18. december 2021.

Læs mere
Kom til julehygge for børn og deres voksne

Årets Julemærke 2021

Årets Julemærke 2021
Finn Møller havde i starten af november lavet 10 unikke julemærker i keramik med titlen ”Hjerteleg Julenat”, igen i år har kunstneren valgt at 50% af prisen skulle går til Julemærkehjemmet i Skælskør. Ligesom de almindelige frimærker er ideen omkring Julemærket jo lånt et sted fra, på trods af at format, motiv og materiale afviger meget fra det julemærke der har været i handlen siden 1904.

Læs mere

Aladdins Hule i Kirppu

Julen behøver ikke altid koste mange penge, og hos Kirppu i Slagelse er det nemlig nemt at finde gode gaver til juletræets fod, uanset om det er til bordet, til legeværelset, til stuen eller bare noget rigtig, rigtig særligt. Der er retro, brudekjole, lp'er. grammofon afspiller og meget mere. Gør dig klar til at kigge løs og tro ikke, at du kan gøre det hurtigt. 

Læs mere
Aladdins Hule i Kirppu

ØnskeTræet

ØnskeTræet
Igen i år kunne du, i VestsjællandsCentret, være med til at gøre en forskel og skabe glæde hos en udsat familie med en gave. Slagelse Kommune har sammen med Centret plantet et træ, der er fyldt med julegaveønsker fra familiernes børn.

Læs mere

Søg tilskud til naturoplevelser i mørket

Når mørket falder på, åbner en ny verden af oplevelser sig. Friluftsrådet har afsat 2 mio. kr. af Udlodningsmidler til Friluftsliv til en ny pulje, der skal fremme friluftsliv og naturoplevelser i mørket. Puljen støtter bl.a. aktiviteter på Nat i Naturen-dagen d. 27. august 2022, arrangeret af bl.a. Danmarks Naturfredningsforening.

Læs mere
Søg tilskud til naturoplevelser i mørket

Politirapporten

Politirapporten
En 52-årig mand blev så vred over en parkeringsafgift på Herrestræde, at han udsatte parkeringsvagten, en 25 årig kvinde, for et alvorligt overfald. Kvinden blev slået adskillige gange. Samtidig hev manden hendes høretelefoner af og ødelagde dem. Han er derfor sigtet for vold og for hærværk.

Læs mere

Fribussen RØD og BLÅ bliver gjort permanente

Både Fribussen RØD og BLÅ fortsætter med at køre, når forsøgsperioden udløber til sommer. Samtidig vil der ske mindre ændringer af ruterne, og Fribussen BLÅ får flere afgange, mens Fribussen RØD får færre. Du er også velkommen til at benytte kortene, som viser de omlægninger af ruterne, som er vedtaget.

Læs mere
Fribussen RØD og BLÅ bliver gjort permanente

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg