slagelse-large

Region Sjælland skal have ny psykiatridirektør

​Efter at have viet over 34 år, og hvad der svarer til mere end halvdelen af sit liv, til det offentlige sundhedsvæsen, har 66-årige Michael Werchmeister valgt at stoppe 31. august i år som psykiatridirektør i Region Sjælland for at gå på pension.. Den ledige stilling som psykiatridirektør vil blive slået op inden sommerferien.​

Læs mere
Region Sjælland skal have ny psykiatridirektør

Movia gør det gratis at tage cyklen med i bussen

Movia gør det gratis at tage cyklen med i bussen
Den er god nok. Du må tage din cykel med i bussen. Og fra 1. juli 2022 bliver det også gratis. Det sker, når Movia det næste år frem i alle Movias almindelige busser, som et forsøg, gør det gratis at kombinere cyklen med bussen noget af vejen til arbejde, i biografen eller en tur i skoven.

Læs mere

Sjove timer med dans

Kongegaarden inviterer alle, uanset alder og køn, til sjov og gratis danseworkshop lørdag 11. juni kl. 14-16. De to unge, professionelle dansere Mathias Augustine og Lasse Holm præsenterer ekspressiv performance-dans lavet specielt til Kongegaardens rammer. Efter deres optræden kan du selv modtage undervisning i form af en lille workshop med en koreografi, hvor alle kan være med.

Læs mere
Sjove timer med dans

Invasive planter til 'rest efter sortering'

Invasive planter til 'rest efter sortering'
Det er tiden, hvor invasive planter som fx bjørneklo, flyvehavre, vild pastinak m.fl. dukker op. Planterne skal altid opbevares og transporteres i lukkede, klare sække. På genbrugspladsen skal de afleveres i 'rest efter sortering'. På den måde undgår vi spredning af frø. Husk altid at kontakte personalet, inden du afleverer invasive planter.

Læs mere

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg