slagelse-large

100 år

John Nielsen fra KIA kom mandag formiddag forbi med en meget stor og utrolig flot 100 års Jubilæumslagkage til Kierulff A/S.

Læs mere
100 år

Forår!

Conni Kristiansen, Magleby, var på en lille cykeltur søndag. "Ved Gedehaven mellem Stigsnæs og Skælskør så jeg den hvide fiskehejre. Senere i Borreby mose var Viben kommet," skriver hun. "Var der nogen der hviskede forår?"

Læs mere
Forår!

Forskud på påsken

Forskud på påsken
Sneen er smeltet, vintergækker vælter op af jorden, og viben er kommet! Sejers Konditori starter tidligt med påsken i år, og har i den anledning speciallavet nogle virkelig fine påskeæg.

Læs mere

Hjælp til børn og unge under nedlukningen

Nedlukningen pga. Corona har stor betydning for de fleste. Det gælder også de børn og unge, som stadig er hjemsendte og ikke kan komme i skole. Skoleområdet i Slagelse Kommune har derfor undersøgt og sat gang i flere tiltag, som skal hjælpe, så både børn og for-ldre også trives under nedlukningen. Det har bl.a. resulteret i et idékatalog, en facebookgruppe og en Coronahotline.

Læs mere
Hjælp til børn og unge under nedlukningen

Live debat om livskriser

Live debat om livskriser
De danske folkebiblioteker arbejder på højtryk med at udvikle kulturelle tilbud til befolkningen i det coronanedlukkede danske land. Som det seneste skud på stammen sætter seks danske folkebiblioteker nu en skønlitterær og en faglitterær forfatter stævne online til en live-streamet debat om et aktuelt emne. Allerede onsdag den 24. februar 2021 kl. 20.00 går første arrangement i luften og her kan den norske skønlitterære forfatter Erlend Loe opleves sammen med den danske professor i psykologi og forfatter Svend Brinkmann i en spændende samtale om det højaktuelle emne; Livskriser.

Læs mere

ABC for rene strande på skoleskemaet

Søværnets Havmiljøvogterkampagne tilbyder nu inspirations-materiale og praktiske værktøjer til alle de skoleklasser, der ønsker at lære mere om det danske havmiljø og om, hvordan vi kan holde strandene fri for plastik og andet affald.

Læs mere
ABC for rene strande på skoleskemaet

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg