slagelse-large

Årets første HOLE IN ONE i Korsør Golf Klub

70-årige Eskild D. Hansen med et handicap på 27,2 fra Korsør Golf Klub og bosiddende i Gørlev, spillede torsdag den 6. maj med i Manneklubbens ugentlige turnering på Old Course.
På hul 3 - 138 meter fra tee 51 - kunne Eskild, som har spillet golf siden 2016, se bolden trille i hul på sit slag fra teestedet og hermed notere sig for sin første HOLE IN ONE i golfkarrieren.

Læs mere
Årets første HOLE IN ONE i Korsør Golf Klub

Genåbner med sommerbowl

Restaurant Super Bowl & Golf Center Slagelse har startet sommerbowl, et tilbud der gælder frem til 31. august mandag-lørdag indtil kl. 18. Book online. 

Læs mere
Genåbner med sommerbowl

Oplev udstillingen: "Kunsten i - maj - du søde milde"

Oplev udstillingen: "Kunsten i - maj - du søde milde"
"Påsken og april måneds udstilling var en succes - og følges nu op med nye spændende kunstnere og ny kunst fra galleriets faste", - fortæller Jesper Jethoni og fortsætter:
"Vi tiltrækker både gæster og kunstnere til vort dejlige område - hvor det giver publikum, både gæster udefra og herboende, mulighed for nogle gode og anderledes oplevelser på Popcornfabrikken.

Læs mere

Borgerne i Slagelse får fornyet syn på hørelsen under Corona

Det lokale hørecenter i Slagelse har haft travlt med at tjekke borgernes hørelse under corona. Ifølge General Manager for Audika i Danmark, Dorte Andersen, er det en positiv udvikling og et vigtigt skridt for at komme en helt anden epidemi til livs – nemlig høretab.

Læs mere
Borgerne i Slagelse får fornyet syn på hørelsen under Corona

Nyt nationalt symbol skal hjælpe mennesker med demens

Nyt nationalt symbol skal hjælpe mennesker med
Demens er svært at se. Derfor har Folkebevægelsen for et Demensvenligt Danmark udviklet et nyt symbol til mennesker med demens. Symbolet er en håndsrækning, der skal gøre det tryggere for mennesker med demens at færdes i det offentlige rum. Borgere eller pårørende i Slagelse Kommune kan kontakte kommunens demenskonsulenter og få et demenskit med bl.a. en broche udleveret.

Læs mere

Politi stopper uopmærksomme trafikanter i denne uge

I uge 19 kontrollerer politiet uopmærksomme trafikanter på vejene. Det sker samtidig med, at en landsdækkende kampagne opfordrer flere til at køre bil, når de kører bil.

Læs mere
Politi stopper uopmærksomme trafikanter i den kommende uge

Skolefaglig afdelingsleder til Klostermarken

Klostermarken skole og dagbehandling søger en skolefaglig afdelingsleder pr. 1. august 2021. Stillingen er på 37 timer ugentligt fordelt med 75% til ledelse og 25% konsulentarbejde i forbindelse med testning.

Læs mere
Skolefaglig afdelingsleder til Klostermarken

VestLÆSLand

I VestLÆSland samarbejder bibliotekerne i Lejre, Sorø, Slagelse, Ringsted, Kalundborg og Odsherred kommuner om en særlig læseindsats for de allermindste. ÆlleBælleMAJFortælle afvikles i 2021 i perioden 17-23. maj.

Læs mere
VestLÆSLand

Prøv Byportalen gratis

Vil du gerne promovere din virksomhed, forening eller kulturinstitution lokalt? Så kan du nu prøve Dit Slagelse med et gratis opslag.

Læs mere
Prøv Byportalen gratis

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg