slagelse-large

I 95 meters højde

Det er sjældent at Dit Slagelse modtager SÅ flot et billede, og derfor siger vi mange tak til Jim Hansen for det helt usædvanlige og utroligt smukke billede med udsigten over Slagelse by - taget med en DJI Mavic Mini Drone. Jim skriver: "Ja, det var egentlig meningen at jeg ville fotografere landskabet, men da jeg så fik vendt dronen om, lå Slagelse i det flotteste lys, så jeg zoomede lidt ind i 95 meters højde."
Læs mere
I 95 meters højde - Wauw med wauw på!

Orange er tilbage

Orange er tilbage
DSB har gode nyheder. Efter to måneder med Orange og Orange Fri på pause er de populære billetter igen til salg. Salget er startet op med billetter udenfor myldretid. 
Læs mere

Lad os passe på hinanden i toget

DSB er glade for at se flere tilbage i toget i takt med, at Danmark åbner op. De opfordrer dig fortsat til at følge myndighedernes anbefalinger for rejser med offentlig transport. Og de støtter op om dem med en række initiativer.
Læs mere
Lad os passe på hinanden i toget

Kunst i Pinsen 2020

Kunst i Pinsen 2020
Traditionen tro slår en mangfoldighed af udstillingsteder dørene op for alle kunstinteresserede i pinsedagene, d. 30. – 31. maj og d. 1. juni kl. 11-17. Såvel professionelle som amatører udstiller deres værker i værksteder, gallerier og private hjem overalt på Midt- og Vestsjælland og giver på den måde et helt særligt indblik i en masse kreative processer.
Læs mere

”Virksomheder giver landsby et kæmpe kunstværk!”

Finn Møller sendte en ansøgning til Statens Kunstfond, men herfra var der ingen interesse, måske fordi det er på landet? Da dette blev afvist kom tanken om at spørge erhvervslivet i lokalområdet, om de ville være med til at støtte projektet, hvilket blev gjort til et møde i Landsbyernes Erhvervsnetværk i starten af 2020. Allerede samme aften var de første donationer i hus, og i løbet af ganske kort tid kom de sidst tilsagn i hus og hvis ikke Danmark var lukket ned, så var værket allerede udført! Det er jo pragtfuldt at der er så stor opbakning til at bringe kunst til vores lokalområde, jeg er sikker på at det giver glæde både til lokale beboere og de mange turister som besøger vores skønne kyst.
Læs mere
”Virksomheder giver landsby et kæmpe kunstværk!”

Mad ud af godset

Mad ud af godset
Braiseret kalvebryst med ristede rodfrugter med mild peberrodssauce, nye kartofler og agurkesalat. Dette er en af retterne på Kragerup Gods' take away menu denne uge.
Læs mere

Bøf og bajer til verdens bedste far

Har du også verdens bedste far, som bør forkæles lidt ekstra til på Fars Dag i år? Kragerup Gods slår igen i år dørene op for et populært Fars Dag arrangement fredag den 5. juni.
Læs mere
Bøf og bajer til verdens bedste far

Royal Run: 2020 aflyst og dato fastlagt i 2021

På grund af covid-19 blev dette års Royal Run i første omgang udsat til efter sommer, men nu har en enig styregruppe besluttet at aflyse Royal Run 2020. “Royal Run er en folkefest og en motionsbegivenhed, der motiverer mange danskere til at komme ud at røre sig og deltage i fællesskabet. Vi tror og håber, at vi til maj næste år er kommet ud på den anden side og atter kan samles i det store idrætsfællesskab, og vi sætter derfor denne dato,” begrunder Morten Mølholm.
Læs mere
Royal Run: 2020 aflyst og dato fastlagt i 2021

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk

MailPoet