slagelse-large

16 spændende ture er klar til vandrefestivalen

Her er mulighed for at få lokale naturoplevelser på gåben med ture for enhver smag, så både nybegyndere og øvede vandrere kan glæde sig til gode oplevelser i det fri.

Læs mere
16 spændende ture er klar til vandrefestivalen

Politirapporten

Politirapporten
Politiet standsede mandag klokken 22.16 en bilist på Vandkærsvej i Korsør. Det var en 42-årig mand fra Gørlev, der kørte i en bil, der var forsynet med udløbne tyske prøveplader, men den 42-årige var frakendt kørekortet, så han blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden. Han var flere gange tidligere blev sigtet for at køre uden kørekort, så derfor blev hans bil beslaglagt på stedet.

Læs mere

Bare hop i....

Der er en varm weekend forude, og så er det bare med at få sig en ordentlig dukkert. Her kan badeområdet ved Halskov Havn være et oplagt sted at besøge. Dit Slagelses fotograf har været forbi, så tag et kig med her - eller endnu bedre: Kom selv afsted og nyd det.

Læs mere
Bare hop i....

Fornemmelserne af fortidens brød

Fornemmelserne af fortidens brød
Dit Slagelses fotograf var på besøg i Kanehøj Mølle, og det var et prægtigt syn der mødte hende. Nok ser en mølle smuk ud på afstand, men at komme tættere på, er en ganske anden sag. Man træder på en måde ind i fortiden, og man kan fornemme det hårdtarbejdende folk og deres daglige gøremål. Man mærker næsten hvordan melet glædede sig til at blive til brød.

Læs mere

Drømme strand

Varmen fortsætter og skal du udforske vores dejlige landsdel og samtidig blive afkølet, så kan det være oplagt at tage en tur forbi Musholm Bugt ved Korsør. Her findes nemlig en lækker strand. Måske du allerede kender den? Hvis ikke, så bør du undersøge området nærmere, for det er den smukkeste sand med masser af mulighed for at finde et sted, hvor man kan være sig selv.

Læs mere
Drømme strand

Handleplan skal forebygge amputationer

Handleplan skal forebygge amputationer
Med en ny handleplan vil Region Sjælland nedbringe antallet af amputationer. En hjørnesten i planen bliver at få patienter i risikogrupper tidligere ind i behandlingsforløb. Handleplanen sikrer også en styrkelse af karkirurgien i Region Sjælland.

Læs mere

Der sker en masse i Slagelse - Det sker

Følg Dit Slagelse på Facebook og Instagram

Opslag på byportalen er sponseret af vores partnere

Send dit opslag til redaktion@dit-slagelse.dk


Bliv partner og styrk dit salg